10. Uluslararası sanat festivali sona erdi

Trabzon Sanatevi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen "Uluslararası Sanat Günleri" sona erdi.

22 Ekim 2018 Pazartesi 09:48
10. Uluslararası sanat festivali sona erdi

Trabzon Sanatevi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen "Uluslararası Sanat Günleri" Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen keman ve piyano resitaliyle sona erdi.Törene Trabzon Valisi  Yücel Yavuz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Trabzon Sanatevi Başkanı Adnan Taç, Gürcistan, Afganistan, İran ve Rusya'dan gelen sanatçılar, kamu kurum müdürleri ile öğrenciler katıldı.Cihat Aşkın'ın keman ,Orçun Orçunsel'in piyano resitali büyük beğeni topladı.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz "Trabzon'umuz kültür-sanat potansiyeli yüksek bir ildir. Sanatın her dalı ilimizde en güzel şekilde icra edilmektedir. 10.Uluslararası Sanat Günleri de bunlardan biridir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Yavuz, Ortahisar Belediye Başkanı Genç ve Trabzon Sanatevi Başkanı Taç, sanatçılar Aşkın ve Orçunsel'e plaket ile teşekkür belgesi takdim etti.

Son Güncelleme: 22.10.2018 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.