2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılına İlişkin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim almaları öncelikli hedefimizdir.

02 Şubat 2018 Cuma 09:26
2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılına İlişkin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılına İlişkin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı,Valilik B Toplantı salonunda Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında ilgililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının birinci döneminde yapılanlar ile ikinci dönemde yapılacak çalışmalar ele alındı.

Eğitim alanında Trabzon genelinde sorunsuz bir yarıyıl dönemi geçirdiklerini ifade eden Vali Yavuz, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim almaları öncelikli hedefimizdir. Bütün kurumlarımız bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

Toplantıda; Okulların güvenliği, okul güvenlik kamera sistemlerinin yerleştirilmesinde gelinen aşamalar, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle ilgili mücadele, çocuklarımızın güvenli ve huzurlu bir şekilde servislerle taşınması, okullarda gıda güvenliği, öğrencilerimizin gün ışığından daha fazla istifade etmeleri ve okulların çevresinin aydınlatılması konuları ele alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.