30 Ağustos Zafer Bayramı Trabzon'da Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü, Trabzon’da törenlerle kutlandı.

30 Ağustos 2020 Pazar 15:27
30 Ağustos Zafer Bayramı Trabzon'da Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Trabzon Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Trabzon Garnizon Komutanı Piyade Albay Cem Karaoğlu, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. 

Çelenk sunma törenine; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Garnizon Komutanı Piyade Albay Cem Karaoğlu, Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, İl Emniyet Müdür Vekili Salih Turalı, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MESAJI OKUNDU 
Günün anlam ve öneminin anlatıldığı törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen kutlama mesajı okundu. 

ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİLER
Daha sonra il protokolü, Sülüklü Mezarlığı Şehitliği’ni ziyaret etti. Vali İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile birlikte protokol üyeleri, vatan için canlarını feda eden şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı. Tören, şehitler için edilen duaların ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 30.08.2020 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.