3,5 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor

Rize’de evlerinde oyun oynarken boynu perde askısına dolanan 3,5 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor.

20 Şubat 2018 Salı 14:08
3,5 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor

Olay merkez Gülbahar mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erol-Emine Ayaz çiftinin 3,5 yaşındaki oğlu Ahmet Berat, evin salonundaki stor perde ile oynamaya başladı. Bir süre sonra perdeyi açma ve kapatmada kullanılan perdenin ipi Ahmet Berat’ın boynuna dolandı. Odaya giren baba Erol Ayaz, ipe asılı kalan oğlunu dolandığı ipten kurtararak, sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada minik oğluna ilk müdahalede bulunan ve boynuna dolanan ip nedeniyle nefes alamayıp havasız kalan oğluna suni teneffüste bulunarak tekrar nefes almasını sağlayan baba oğlunun hayatta kalmasını sağladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de ilk müdahaleyi yaptıktan sonra minik Ahmet Berat’ı Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 
Burada tedavi altına alınan minik çocuk daha sonra Rize İl Sağlık Müdürlüğünün koordinesiyle Trabzon Havalimanı'ndan ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Ayaz’ın tedavisi kaldırıldığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde devam ediyor.

Son Güncelleme: 20.02.2018 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.