355 Köpek sahiplendirildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılan Türkiye’nin en büyük Doğal Yaşam ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi meyvelerini vermeye başladı.

11 Kasım 2018 Pazar 12:19
355 Köpek sahiplendirildi

2017 yılının Kasım ayında hizmet vermeye başlayan merkezde bu güne kadar 445 köpek kısırlaştırması, 911 köpeğin de aşılandırılması yapıldı. 985 köpeğin tedavi gördüğü merkezde, 375 köpek ise ortama bırakıldı. Ayrıca merkezde tedavi görüp sahipsiz olan köpeklerden 355’i ise sahiplendirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türkiye’nin en büyük sokak hayvanları bakım merkezini Trabzon’a kazandırmakla ne kadar doğru bir hizmet yaptıklarını merkezin bir yıllık raporunda daha net olarak gördüklerini ifade ederek, “Bizim için her canlı değerlidir. Canlının yaşam hakkına saygı duymak ve yaşaması için gereğini yerine getirmek durumundayız. 5 Milyon TL bedelle yaptığımız Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nden bir yılda 355 insanımız köpek sahibi olmuş. Başka bir deyimle 355 köpeğimiz bir yuvaya sahip olmuş. Bu çok sevindirici bir durum. Ayrıca merkezimizde bir yılda 985 köpek tedavi edilmiştir. Aynı anlayışla hizmetimize devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.