6. kitap ve kültür şöleni ikinci güne start verdi

Birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen açılışın ardından şölen ikinci gününde de kitapseverlerle bir arada olacak.

29 Kasım 2018 Perşembe 12:50
6. kitap ve kültür şöleni ikinci güne start verdi

İkinci günün misafirleri tam bir söyleşi şöleni bekliyor. Bu gün sevdikleri sanatçı ve yazarlarla bir araya gelecek olan Trabzonlular sohbete tam anlamıyla doyacak.

İlhami Algör’ün imza ve söyleşisiyle başlayacak olan yazar ve sanatçı geçidi Mehmet Fırat pürselim ile devam edecek. Hemen ardından Karadeniz müziğinin sevilen ismi Apolas Lermi de bu gün sevenleriyle bir araya gelecek. Karadeniz Müziği ve müzik hakkında konuşacak olan Lermi Trabzonlularla 14.00 da buluşacak.

Şölende Apolas lermi’nin ardında sevilen yazarlar Menekşe Toprak, B. Nihan Eren, Karin Karakaşlı sevenleriyle kitap imzaları ve söyleşilerle bir araya gelecekler. Karin Karakaşlı sevdikleriyle öykünün öyküsünü konuşacak. Daha sonra ise yazar Serkan Türk’le beraber yazar Latife Tekin bir araya gelerek kitapları konuşacak, hoş bir söyleşi ortaya koyacaklar. Saat 18. 30’da Modern çağda şiir-öykü-roman neye denk geliyor diyerek Ömer Turan, Seyyidhan Kömürcü, Gökçenur Ç, Melike İnci bir araya gelecek ve sevdikleriyle buluşacaklar. Günün sonunda Menekşe toprak tekrar sevdikleriyle bir araya gelecek ve hoş bir söyleşiyle onlarla olacak.

6. Kitap ve Kültür Şöleni ikinci gününe Zorlu Grand Otel’de Trabzonlularla birlikte devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.