65 Yaş Üstü Vatandaşlardan Türkav' A Talep

Covit-19 pandemi süreci ülkemizde ve dünyada kaygı ile izlenmektedir. Alınan kararlarla uygulanması gereken kurallar nedeniyle 65 yaş üstü emekli Kamu Çalışanından Trabzon TÜRKAV' a talepleri olmuştur.

13 Eylül 2020 Pazar 15:39
65 Yaş Üstü Vatandaşlardan Türkav' A Talep

Emekli Kamu Çalışanları taleplerine açıklama getirilmesini istemiştir. TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru yaptığı açıklamada; Hayatımızın bütün alanlarında etkisini gösteren Covit19 ile mücadele için alınan kararlara hassasiyet önemlidir. Bakın, Dünyada ve ülkemizde de Covit-19 pandemiyle mücadele edilmektedir. Bu mikropla mücadele edilirken alınan kararlar da olmaktadır. Ve bu kararlara insanların uymaları gerekmektedir. Ancak insanların bilgilendirilmeleri gerekmektedir. İlimizde ikamet eden  65 yaş üstü emekli Kamu Çalışanları da Belediye otobüslerinden yararlanmaktadır. Belediye otobüslerinden 07-09 ile 16-19 saatleri arasında yararlanmayacakları kendilerine bildirmişlerdir.
Neden otobüse binildiği sırada söylenmektedir? Diyen 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın taleplerine dikkat edilmesi gerekmektedir. Hastanede randevulu muayene gibi yapması gereken durumları olması halinde otobüse binmemesi gerektiği saatlerin dikkate alınması gerekmez mi?

TÜRKAV; emekli Kamu Çalışanlarının taleplerinin dikkate alınması gerektiğini yetkililerin bilgilerine sunmaktadır.
65 yaş üstü vatandaşlarımızın hassasiyetlerinin sağlanması konusunu önemli görmekteyiz. Covit-19 ile mücadele ederken alınan kararların vatandaşlarca uygulanmasının gerekliliği önemli olmakla birlikte 65 yaş üstü emekli Kamu Çalışanlarının otobüs hizmetlerinden neden yaralanamayacakları kendilerine açıklanması gerekmektedir.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.