7. Resim Çalıştayı Devam Ediyor

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce düzenlenen, 7. Resim Çalıştayı Trabzonlu 12 sanatçının katılımı ile 6 Ağustos 2020’de Akçaabat’ta başladı.

08 Ağustos 2020 Cumartesi 14:49
7. Resim Çalıştayı Devam Ediyor

Trabzon'daki sanatçıları bir araya getiren çalıştayda ressamlar, ilçemizde yaşayan sanatseverlere birlikte vatandaşlara resim sanatının en güzel örneklerini özgün bir ortamda görme imkânı sunmaya devam ediyorlar. Ressamlar eserlerini Hamam Çimeni Çarşısı Avlusunda yapmaya başladılar.

Başkan Ekim Performansları Yerinde İnceledi

Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim, Belediyemiz Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğü'nce düzenlenen 7. Resim Çalıştayını Ziyaret ederek performansları yerinde inceledi. Akçaabat’ın kültür ve sanat hayatına katkı sağlayan sanatçılara güzel eserleri ve Akçaabat’ı renklendirdikleri için teşekkür etti. Başkan Ekim ; “Belediyeciliğin sosyal ve sanatsal kısmında değerli sanatçılarımızın büyük rolü bulunmaktadır. Akçaabat, kültür, sanat, turizm ve spor şehridir. Sanatsal çalışmalarla şehrimizi renklendirecek olan Resim Çalıştayı ekibi şehrimize değer katacak. Her çalışmamızda olduğu gibi vatandaşımızın yararına olan işlerin destekçisiyiz.” İfadelerini kullandı. 7. Resim Çalıştayı,  13 Ağustos 2020 Perşembe günü Hamamçimeni Çarşısı Resim ve Fotoğraf Müzesinde, değerli sanatçıların yaratıcılıklarını sergileyecekleri sergi açılışı ile sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.