750 Kişilik İşkur alımı için kura çekimi 24 Eylül'de

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaşi, Trabzon’da Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında alınacak 750 işçi alımı için açıklamalarda bulundu.

12 Eylül 2018 Çarşamba 11:45
750 Kişilik İşkur alımı için kura çekimi 24 Eylül'de

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullara İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Program kapsamında okulların temizlik, bakım ve onarımının sağlanması amacıyla 9 ay süre ile 750 kişinin istihdam edileceği projeye başvurular 14 Eylül Cuma günü mesai bitiminde son buluyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, başvuruların 10 Eylül Pazartesi günü başladığını ve 14 Eylül’de son bulacağını hatırlattı.

Altunbaş açıklamasında, “Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda daha temiz ve güvenilir bir eğitim verme amacıyla birlikte, vatandaşlarımıza da çalışma imkanı sağlama düşüncesiyle program kapsamına dahil olacak olan 750 kişi istihdam edilecektir” dedi.

BAŞVURULAR CUMA GÜNÜ SON

Başvuruların tamamlanmasının ardından noter huzurunda kura çekiminin olacağı vurgusunu yapan Altunbaş, “Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Sürmene Hizmet Merkezi, Vakfıkebir Hizmet Merkezi, Arsin OSB İrtibat noktası, ilçe belediyelerinde görevlendirilen “İŞKUR İrtibat Noktaları” ve www.iskur.gov.tr internet adresinden, E-Devlet üzerinden ya da Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekimi gerçekleşecek. 24 Eylül 2018 tarihinde Trabzon Fen Lisesi Konferans Salonu’nda, noter huzurunda gerçekleşecek kura çekiminde 750 kişinin ismi belirlenecek. Kuradan seçilen kişiler, uygunluk durumu kontrolünün ardından 1 Ekim 2018 tarihinde işbaşı yapacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevim BİLGİN 2018-09-26 10:55:51

İşe alindimı