7M Hastanesi Açı Okulları ile anlaşma yaptı.

‘7 İklim 7 Bölgede Mutluluk’ Sloganı ile Trabzon’un sağlık alanında önemli bir eksiğini kapatan Özel Trabzon 7M Hastanesi, hastane imkanlarından gerekli kolaylıklardan faydalanabilmesi için Trabzon’un Açısı Açı Okulları ile anlaşma yaptı.

13 Eylül 2020 Pazar 15:08
7M Hastanesi Açı Okulları ile anlaşma yaptı.

 Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt ile Açı Okulları Kurucu Müdürü Fatih Tütünci ve Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Saruhan arasında yapılan anlaşma gereği okul yönetimi, öğrenciler ve aileleri hastanenin son teknoloji cihazları başta olmak üzere, ozon tedavisi ve tüm ameliyathane ve poliklinik hizmetlerinden kolaylıkla faydalanacaklar. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, anlaşmanın eğitim camiasına hayırlar getirmesini dileyerek, “Açı okulları ailesi hastanemizin her türlü imkanlarından kolaylıkla faydalanabilecekler. Hayatımızdaki en büyük zenginlik sağlığımızdır. Eğitim camiamızın değerli öğretmenleri, geleceğimizin teminatı yavrularımız ve kıymetli ailelerimizin sağlığı için bizler de hastane olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. 7M Hastanemizde son teknoloji cihazlarımız, ameliyathanelerimiz ve polikliniklerimiz ile Trabzon başta olmak üzere bölge halkının hizmetindeyiz. Allah’tan tüm halkımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.
Açı Okulları Kurucu Müdürü Fatih Tütünci, hastane yönetim kurulu başkanı Aydın Özkurt’a teşekkür ederek, “Göstereceğiz kolaylıklar için okulumuzun adına sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bölgemizde yeni hizmete girdiniz. Hastaneniz hayırlı olsun. İnanıyorum ki burada çok başarılı olacaksınız. Gerek yeri, gerek konumu gerekse cihazları ile çok donanımlı bir hastanesiniz. Allah sizleri çıktığınız bu yolda mahcup etmesin” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.