9.Kariyer Gelişim Günleri başlıyor

9.Kariyer Gelişim Günleri 21-22 Şubat tarihlerinde Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

11 Şubat 2019 Pazartesi 16:37
9.Kariyer Gelişim Günleri başlıyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu’nun düzenlediği Karadeniz Bölgesinin en büyük öğrenci etkinliği olan geleneksel Kariyer Gelişim Günleri bu yıl da fark katmaya geliyor!

21-22 Şubat tarihlerinde Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Kariyer Gelişim Günleri, öğrencilere network ayrıcalığı sağlayan birbirinden değerli üst düzey yöneticiler, ünlü konuklar ile öğrencileri buluşturarak kariyerlerine yön verebilecekleri ücretsiz ve sertifikalı bir etkinlik.

Sınıf ayrımı olmaksızın her branştan öğrenciye hitap eden 9.Kariyer Gelişim Günleri’nin bu yılki katılımcıları arasında; Tav Ceo’ su Sani Şener, Microsoft Endüstri Sektör Lideri Anıl Çekiç, Volvo Türkiye Genel Müdürü Sabri Sözen, Aselsan Tasarım Direktörü Serkan Özgün, İş Bankası İk İşe Alım Müdürü Aslı Abacı, Zorlu Emerji Proje Geliştirme ve Planlama Müdürü Ulaş Karaağaç, Bulut  Makina Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sabit Bulut, Kariyer.net Ceo’su Fatih Uysal, Mondellez Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz, Endless Abroad Co-Founder Gökhan Özdemir ve Kariyer.net Kıdemli Etkinlik Yöneticisi Semih Gümüş yer alıyor.

Son Güncelleme: 11.02.2019 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.