Abdullah Avcı kulüp kariyerinin ilk kupasını kazandı

Teknik Direktör Abdullah Avcı TFF Süper Kupa final maçı sonrası basın mensuplarının soruların yanıtladı.

28 Ocak 2021 Perşembe 10:35
Abdullah Avcı kulüp kariyerinin ilk kupasını kazandı

Sözlerine oyunu değerlendirerek başlayan Teknik Direktör Avcı, “İlk 10-15 dakikalık bölümde oyuna giremedik. Daha sonraki bölümlerde ise oyun elimizdeydi. Saha dağılımı ve parselizasyon doğru olduğunda iyi işler yapacağımız ortaya çıkıyor. İkinci yarıda zaman zaman rakibin bireysel hataları, bizim de doğru oyunlarımız devreye girdi. Maçı kazandık, kupayı müzemize götürüyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Süper Kupayı 9. kez müzemize götürdüğümüzü ifade eden Abdullah Avcı sözlerini şöyle sürdürdü, “Trabzonspor, eski adıyla Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı 7 kere, Süper Kupa’yı da 1 kere kazanmıştı. Bugünkü kupayla birlikte 9 etti. Kupa kazanma alışkanlığı olan bir takımız. Çok arzuladık, çok istedik ve bunun karşılığını aldık. Tribünde olan 100 kişilik taraftarımız bile bugün bize ne kadar etkili olduklarını hissettirdi. Onlara da teşekkür ediyoruz. Trabzon şehrine, Trabzonspor taraftarına armağan ediyoruz. O bize verdikleri sevgi ve inançları devam etsin. Geçtiğimiz hafta Abdülkadir Ömür’ü sakatlığından dolayı kaybetmiştik. Bugünkü galibiyeti hem seyircimize hem de Abdülkadir Ömür’e armağan ediyoruz Oyuncularımı tebrik ediyorum. Rakibe başarılar diliyorum” dedi.

Ahmet Suat Özyazıcı’yı da saygıyla hatırlayan Teknik Direktörz Abdullah Avcı, “Bugün buraya kasketle geldim. Kasket takmasını seviyorum. Geçtiğimiz günlerde kulüpte dolaşırken, Allah uzun ömür versin Ahmet Suat Özyazıcı hocamızın bir fotoğrafını gördüm. Antrenman sahasında, eşofmanlı ve kafasında kasketi vardı. Çok hoşuma gitti. Bugün ben de kasket taktım, onun için de bir hatıra olması adına taktım. Kupa kazanmak çok güzel bir duygu ancak ben bunlara çok fazla takılmıyorum. Bence oyunu geliştirmek, oyuncu geliştirmek, toplumun sizlere saygı göstermesi de çok önemli. Ben bugün ikisini bir yaşıyorum. Bu süreçte, Trabzonspor’a gelmemde Sayın Başkan’a, Asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp ve Başkan Yardımcımız Ertuğrul Doğan’a çok teşekkür ediyorum. Bana bu heyecanı yaşattıkları için. Mesleki anlamda da çok güzel tatminler yaşıyorum. Bu sebeple oyuncu grubuma da çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Son Güncelleme: 28.01.2021 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.