Abdullah Avcı: "Oyuncularım sabırlı şekilde planı uyguladılar"

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maç sonrasında konuştu

25 Nisan 2021 Pazar 11:27
Abdullah Avcı: "Oyuncularım sabırlı şekilde planı uyguladılar"

Trabzonspor, sahasında Karagümrük ile karşılaştı. Zorlu maça çıkan Bordo-Mavililer sahadan 3 puanla ayrıldı.

Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Galip gelmek şehre camiaya oyunculara iyi hissettiriyor. Bu oyun akıl oyununa döndü. Taktiksel konuşacağım. Dünya futbolu değişiyor. Karagümrük ligin organize futbol oynayan takımı. Rakibe göre, kimliğe, organizasyona göre oyun planı değişebiliyor. Maç öncesi topun daha fazla onlarda kalacağını biliyorduk. Oyuncularım inanılmaz sabırlı şekilde planı uyguladılar.

Emrettim merkezi kapatmalarını. Baskıya gittiği zaman seni cezalandırabilecek bir takım. Merkezde açıkta kaldığımız pozisyonda rakip harekete geçti. Kazanmak önemli ama takım oyun disiplinine uymak daha güzel. 63 puan. Başladığımız noktadan bugüne kadar bütün istatistiklerimiz yukarıya doğru gitti” dedi.

Karşılaşmada sakatlan Edgar Ie için Avcı, “Kasığında bir çekme oldu. Genel olarak taktik disiplinine uydukları için tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.