Abdullah Avcı'nın var bir hayali

Gelecek sezon şampiyonluk kadrosunu kurmak isteyen Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın hayalini yıldız oyuncular süslüyor

01 Nisan 2021 Perşembe 12:28
Abdullah Avcı'nın var bir hayali

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı gelecek sezon şampiyonluğun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Deneyimli teknik adamın hayallerini adeta yıldız isimler süslüyor.

Bordo-Mavili ekibi zirveye taşıyacak isimleri kadroya dahil olabilmesi için sürekli yönetim ile istişare halinde olan Abdullah Avcı bir çok isimi aklına yazmış durumda.

Deneyimli teknik adam Başakşehir’de forma giyen eski öğrencisi Edin Visca başta olmak üzere Le Havre AC’dan Umut Meraş, Fortuna Düsseldorf’tan Kenan Karaman, Kasımpaşa’dan Fodé Koita, Sassuolo’dan Kaan Ayhan ve Alanya’dan Salih Uçan’ı kadrosunda görmek istiyor.

Abdullah Avcı bu isimlerin kadroya dahil edilmesi halinde hayallerin gerçeğe dönüşeceğine inanıyor.

Son Güncelleme: 01.04.2021 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.