Abdullah Sevim’den TESOB Başkanı Kara’ya ziyaret

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Akçaabat-Trabzon-Söğütlü-Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim ve çalışma arkadaşları TESOB Başkanı Metin Kara’yı ziyaret etti.

23 Kasım 2017 Perşembe 10:53
Abdullah Sevim’den TESOB Başkanı Kara’ya ziyaret

TESOB Başkanı Kara, esnaf ve sanatkâr odalarında 1 Ocak’tan itibaren başlayacak seçim sürecinin tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek, “Demokrasinin gereği sandıktır. Ben tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu görevlere talip olan ve seçilen herkes esnaf ve sanatkârlar için elinden geleni yapmak zorundadır. TESOB, tüm odalarımızın çatı kuruluşudur ve seçildiğimiz günden bu yana da kapımız herkese açıktır. Herkesin sıkıntısına ortak olmak, çalışmalarına destek vermek de boynumuzun borcudur. Bu vesileyle seçimlere girecek tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Esnaf ve sanatkârımız için en iyi çalışmaları yapacak, projeleri üretecek kişilerin seçilmesini diliyorum” dedi.

Abdullah Sevim de şoför esnafının sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını vurgulayarak, bu süreçte destek veren herkese teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.