Abhazya'da kaçırılan Türk kaptandan haber alınamıyor

Abhazya’da geçtiğimiz hafta sonu kaçırılan Türk gemi kaptanından henüz haber alınamadı. Abhazya İçişleri Bakanlığı ve Abhazya Savcılığı, kaçırılan kaptanın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

14 Şubat 2018 Çarşamba 09:12
Abhazya'da kaçırılan Türk kaptandan haber alınamıyor

Abhazya’nın Oçamçira kentinde bir kafede oturan Selim Kaya adlı kaptan, maskeli 2 kişi tarafından kaçırıldı. Görgü şahitlerinin durumu polis ekiplerine bildirmesiyle birlikte Kaya’yı kaçıranların peşine düşüldü. Abhazya ile Gürcistan sınırının bulunduğu şehir olan Gal şehrinde aracın terk edilmiş olarak bırakıldığı tespit edildi. Cuma gecesi yaşanan olayın ardından çalışmalarına hız veren İçişleri Bakanlığı ve savcılık birimleri, Türk gemi kaptanı Selim Kaya’nın bulunması için çabalarını arttırdı. Oçamçira ve Gal şehirlerindeki güvenlik kameraları incelenirken, Selim Kaya’nın Gürcistan’a kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. Aslen Trabzonlu olan Selim Kaya’nın Türkiye ve Abhazya’da balık unu fabrikalarının bulunduğu, aynı zamanda balıkçı tekneleriyle Abhazya, Gürcistan ve Türkiye sahillerinde balık avı yaptığı öğrenildi. Öte yandan, Selim Kaya’nın piyasaya çok fazla oranda borcunun olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.