Açık Hava Tiyatro Günleri’nde “Akçaabat Belediye Tiyatrosu” Tiyatroseverlerle Buluştu

22 Temmuz 2020 Çarşamba 13:14
Açık Hava Tiyatro Günleri’nde  “Akçaabat Belediye Tiyatrosu” Tiyatroseverlerle Buluştu

Akçaabat Belediye tiyatrosunun oynadığı evlendirme adlı tiyatro oyununda; zengin bir beyzadenin evlenmek için kız aradığını duyan Kavuklu ile Pişekar’ın kızlarını bu zengin beyzadeye vermek için kurdukları planlar sahnelenmekte. Kavuklu ile Pişekarın bu planları neticesinde işler istedikleri gibi gitmez. Olayların birbirine karışarak içinden çıkılmaz ve komik bir hal almasıyla gelişen olay örgüsü tiyatro severlere oldukça keyifli saatler yaşattı.

Osman Gümrükçü’nün yönettiği tiyatro oyunun kadrosu ise;  Recep Şen, Bülent Mumcu, Ömer Gedikli, İlhan Özdemir, Medet Cihanoğlu, Sadık Şahin Çarkçı, Yusuf Altın, Gülen Kerimoğlu, Vahit Yılmaz, Zehra Alper, Sunuculukta Hakan Sami Kara, Işıkta Çağlar Hacısalihoğlu, dekorda Hasan Şahinbaş video ve fotoğrafta Hasan Aksoy ve Recep Uzunosmanoğlu, Teknik işlerde Serkan Bozali ve Volkan Küçük yer aldı. Tiyatro gösterisinin sonunda Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediye Tiyatrosu yönetmeni Osman Gümrükçü’ye ekip adına Plaket takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.