Adana’dan Mutlu Döndük

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Liginde mücadele eden Trabzon Büyükşehir Belediyespor ikinci yarının ilk haftasına galibiyetle başladı.

07 Şubat 2021 Pazar 15:47
Adana’dan Mutlu Döndük

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, Adana deplasmanında Seyhanspor ile karşı karşıya geldi. Adana’da oynanan maçın ilk yarısını 12-11 önde tamamlayan Trabzon Büyükşehir Belediyespor evine 24-22 skorla döndü. Puanını 24’e yükselten Trabzon Büyükşehir Belediyespor zirveye çıkmak için çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Trabzon Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Serkan Şeker ve Erdem Zekeriya İskenderoğlu hentbol takımını yalnız bırakmadı.  
DERBİDEN GALİP AYRILACAĞIZ
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Adnan Gül, “Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çok inanıyorlar ve her çıktıkları maçtan galip ayrılıyorlar. Bu güne kadar 3 mağlubiyetimiz var. Şuan 3. Sıradayız. Önümüzde Karadeniz Derbisi var. Giresunspor’u evimizde ağırlayacağız. Oyuncularımız şuanda bunun hazırlıklarına başladılar. Karadeniz Derbisini de galip tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 07.02.2021 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.