Ahmet Kaya,Milletimiz kendilerine verilen sözlerin tutulmasını bekliyor

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,Meclis tatile girmeden; milletimize verilen sözlerin tutulması ve milletimizin önemli sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapılması çağrısıyla TBMM Genel Kurulu’nda bir konuşma yaparak Milletimiz kendilerine verilen sözlerin tutulmasını bekliyor dedi.

12 Temmuz 2019 Cuma 15:19
Ahmet  Kaya,Milletimiz kendilerine verilen sözlerin tutulmasını bekliyor

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Meclisimiz yakın bir gelecekte tatile girecek. Oysa, milletimiz kendilerine verilen sözlerin ivedilikle tutulmasını bekliyor. Sözde 3600 ek gösterge seçimden önce çıkacaktı. Öğretmenlerimiz, polislerimiz, imamlarımız, hemşirelerimiz umutla 3600’ün çıkmasını bekliyor.

Milletvekili Kaya,Sayın Cumhurbaşkanı af teklifiyle ilgili “Seçimlerden sonra Meclis açıldığında görüşülecek.” demişti. Seçim çoktan bitti. Cezaevindeki insanlar ve aileleri, yakınları umutla bu konunun görüşülmesini bekliyor.Emeklilikte yaşa takılanlar, atama bekleyen öğretmenler, mühendisler, sağlıkçılar, kadro bekleyen taşeron işçileri, intibak yasasının çıkmasını bekleyen emekliler, borçlarına yapılandırma bekleyen çiftçilerimiz ve esnaflarımız, sorunlar sıra sıra, hepsi çözüm bekliyor.İktidar temsilcilerine çağrıda bulunuyoruz, verdiğiniz sözleri lütfen tutun diyoruz. Milletimizin öncelikli sorunlarını ötelemekten vazgeçin.

Son Güncelleme: 12.07.2019 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.