Ak Gençlik Ortahisardan Koreografi

26 Şubat 2022 Cumartesi 12:58
Ak Gençlik Ortahisardan Koreografi

Ak Parti Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın doğum günü sebebiyle koreografi çalışması gerçekleştirdi.

Videoya anlamlı bir yer olan Ayasofya Camiinden drone görüntüleriyle başlayarak kısa bir şehir gösteriminin ardından fuar alanında flashlarla hazır bulunan gençlere geçiş yapılıyor. 

Yenimahallede İpekyolu Fuar alanında gerçekleştirilen çalışmada gençler drone eşliğinde flashlar ile birlikle kalp ve RTE görüntüleri çizdiler

Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan MERCAN 

koreografi için şöyle dedi: 

26 Şubat Dünya Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 68. yaş günü. Biz gençler olarak Cumhurbaşkanımıza sevgimizi göstermek adına güzel bir çalışma yapmak istedik. Hemen harekete geçerek genç arkadaşlarımızla bir araya geldik. Yaklaşık üç saat süren keyifli ve anlamlı bir çalışma oldu. Çalışmada emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her zaman Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’ın bir adım gerisinde daima izinde olacağız.

Son Güncelleme: 26.02.2022 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.