Ak Parti'de bayramlaşma töreni yapıldı

Ak Parti'de bayramlaşma töreni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın katılımı ile yapıldı.

22 Ağustos 2018 Çarşamba 15:05
Ak Parti'de bayramlaşma töreni yapıldı

Ak Parti'de bayramlaşma töreni Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde yapıldı.Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın yanısıra Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta,Adnan Günnar,Bahar Ayvazoğlu ,Salih Cora ,Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi  Yerel seçimler de yaklaşıyor. Bayramdan sonra biraz daha yoğun şekilde teşkilat çalışmalarına ağırlık vererek yerel yönetim seçimlerine sıkı şekilde hazırlanacağız. Trabzon’da 18 ilçemiz var, büyükşehir belediyemiz var. Biz inşallah hepsine talibiz. İnşallah hepsini alacağız” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta  “ Bizler iki günden beri bayram ziyareti yapıyoruz. İnsanlarımızla milletimizle, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle hemşerilerimizle beraberiz” dedi. Balta, yerel seçimlere dikkat çekerek, “Yerel seçimlerde güçlü bir şekilde oylarımızı arttırarak yolumuza devam etmemiz lazım. Bunun için bütün teşkilatlar olarak çok çalışmamız lazım. Ben buna inanıyorum. Birlik var, beraberlik var. Tek vücut, tek hedefimiz var. Trabzon’da verdiğimiz sözleri yerine getirmek. Merak etmeyin sizlerle beraberiz, sizlerin yanınızdayız. Sizlere projelerle gelip  sadece ulaştırma alanında değil, farklı alanlarda da Trabzon insanının beklediği projeleri hep birlikte takip edip gerçekleştireceğiz" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan   Bayram vesilesi ile siz değerli hemşerilerimle, dava arkadaşlarımızla, yol arkadaşlarımızla beraber  olmanın mutluluğunu yaşıyoruz , bizler bu göreve başladığımızda sayın Cumhurbaşkanımız bana şu talimatı verdi. Bürokrat olarak hizmetler yaptınız. Ama bugüne kadar yapılan hizmetler, bundan sonrakilerin yanında solda sıfırdır. Bunu unutma.  Bu bize çok büyük bir sorumluluk yükledi. Bu sözü işittiğimde omuzlarımın, kaburgalarıma geçtiğini hissettim. Bizim davamız büyük, hedefimiz büyük. Biz büyük milletiz. Büyük devlet olacağız.Trabzon için güzel hedeflerimiz var. Güzel projelerimiz var. Sadece ulaştırma sektöründe değil. Turizmde sağlıkta, eğitimde, sanayide, tarımda diğer sektörlerde de Trabzon’a sayın milletvekillerimizle birlikte ve siz değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte belirlediğimiz hedef program çerçevesinde gerçekleştireceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2018 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.