Ak Parti'de Temayül heyecanı

Ak Parti'de temayül yoklaması heyecanı yaşandı.

18 Kasım 2018 Pazar 14:35
Ak Parti'de Temayül heyecanı

31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde AK Parti’nin aday göstereceği il ve ilçe belediye başkanlarının belirlenmesinde önemli rol oynayacak olan temayül yoklaması bugün yapıldı. Temayül yoklaması ile ilgili konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Temayül yoklamamız birbirinden güzel görüntülerle demokrasi şöleni içerisinde geçti. Katılımlarından dolayı bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Genel Başkan Yardımcımız ve İnsan Hakları Başkanımız Leyla Şahin Usta'nın başkanlığında, Komisyon Üyelerimiz Ordu Milletvekilimiz Metin Gündoğdu ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Ensar Topçu eşliğinde belediye başkanlığı temayül yoklaması için oy verme işlemi gerçekleştirildi. Temayül yoklamasının teşkilatlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da, “Demokraside AK Parti’nin uyguladığı en önemli adımlardan birisidir temayül yoklaması. Kamuoyunun tercihleri ve teşkilat mensuplarının edindiği kanaatleri, ortaya koyacakları temayül yoklaması ve Genel Merkez’in değerlendirmesi onların tümünün harmanlamasıdır. Bu bakımdan temayül en önemli adımlardan bir tanesidir. Günün teknolojik imkanlarının en üst yoklamasında bu seferki Temayül Yoklamasında gerçekleştirmekte. Temayül sonuçları anında Genel Merkezde, Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ekranında görülmektedir” diye konuştu.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, adının Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı için geçmesi üzerine konuşarak, “Gündemde olmak bizim için önemli. 17 yıldır bu işin içerisindeyim. Bunun sonucunda gündemde olmak, gönüllerde kalabilmek önemlidir. Bu durumu kendi adıma bir başarı olarak görüyorum” dedi.

Temayül yoklaması ile ilgili konuşan AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ayşe Sula Köseoğlu ise, “Ortak aklı Trabzon’da kullanmak için aday oldum. Trabzon’u daha yaşanabilir hale getirmek istiyoruz. Bu üç yıllık dönemi Trabzon için bir avantaj olarak değerlendiriyorum. Elde ettiğim bilgiyle şehrime hizmet etmeye Trabzon’dan hiç kopmadım. Büyükşehir Belediye Başkanı Trabzon’un her ilçesine etki edebileceğiniz makam Trabzon’u çok iyi tanıyorum. 18 ilçenin sorunlarını biliyorum” dedi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan ise, “Ben teşkilatlar ile son derece iyi kaynaşmış birisiyim. 10 yıllık bir belediyecilik geçmişimiz var. Siyasetin içerisindeyim geliyorum. Ankara bürokrasisinde yaklaşık 2.5 yıllık zamanın üzerinde müsteşar yardımcılığı üzerinden deneyimlerim var. Bu deneyimlerimi Trabzon’da yaşatmak istiyorum. Bu vesileyle aday adayıyım” diye konuştu.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Mehmet Atalay da temayül ile ilgili konuşarak, “Trabzon’da şu şuna küsmüş, işler kopuk gidiyor havasını ortadan kaldıracağız. Milletvekilleri ve bürokratlar dahil herkesi toparlayıp bu partiye hizmet ettireceğiz. Hiçbir parti ayrımı yok. Trabzon’u seven kim varsa el ele vereceğiz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 18.11.2018 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.