Ak Parti'den çat kapı kalandar kutlaması

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen,Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan ve Fatih Mahalle Teşkilatıyla Fatih Mahallesinde eski bir gelenek olan ‘Kalandar’ gecesini çat kapı yaparak yaşattılar.

14 Ocak 2019 Pazartesi 13:10
Ak Parti'den çat kapı kalandar kutlaması

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen,Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan ve Fatih Mahalle Teşkilatıyla Fatih Mahallesinde eski bir gelenek olan ‘Kalandar’ gecesini çat kapı yaparak Hem bir geleneği Yaşatmaya devam ettiler hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Selamlarını iletiler. 

Kalandar'ın çok eski bir gelenek olduğunu belirten İl Kadın Kolları Başkanı Sürmen " Kalandar etkinliklerinin bölgenin ortak bir kültürel mirası olarak yaşatılmaya devam ediliyor bizler de AK Parti İl Kadın Kolları olarak bu etkinliği yaparak hem geçmişten günümüze aktarılan bu kültürel mirası yaşatıyor hem de bir vesile ile mahallelerimizi vatandaşlarımızı ziyaret ederek siyaseti Kültür ile etkinlikle birleştirerek anlamlı hale getiriyoruz."ifadelerini kullandı. 

İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak kültürel sosyal ve kadınların gelişmesine katkı sağlayacak projelerin devam edileceğini belirten Sürmen "AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı Trabzon'un ve ülkemizin en büyük kadın sivil toplum kuruluşudur. Bizler siyasi faaliyetlerin yanı sıra sosyal kültürel ve diğer faaliyetler üzerinde çalışmalar yapan bir sivil toplum kuruluşu görevini de yerine getirmekteyiz. Bu manada bütün Hanım kardeşlerimizin AK Parti il kadın kollarının etkinlik ve çalışmalarına hep birlikte daha nice güzel etkinlik ve projeler ile Şehrimize ve ülkemize fayda sağlamaya davet ediyorum."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.