AK Parti İl Başkanı Mumcu'dan İlçe Başkanı Çebi'ye ziyaret! ''Seferberlik başlattık''

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 2023 seçimlerini olmak ya da olmamak seçimleri olarak gördüklerini söyleyerek, “Reisimizin yanında, sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi.

09 Mart 2021 Salı 09:50
AK Parti İl Başkanı Mumcu'dan İlçe Başkanı Çebi'ye ziyaret! ''Seferberlik başlattık''

İL YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

AK Parti İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’yi ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Çebi, ziyaret nedeniyle İl yönetimine teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçe kongresi sonrasında çalışmalar hızlandırdıklarını söyleyen Çebi “Yönetim ve görev dağımı yaptıktan sonra sahaya indik. Bir yandan teşkilat çalışmalarımız devam ederken bir yandan da kurum ve kuruluş ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İl Başkanım, dava arkadaşım Sayın Dr.Sezgin Mumcu ile yönetimine çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum. Yeni yönetiminin 2023 yolunda Trabzon’umuzda üstün başarılara öncülük edeceğine inanıyorum. Hayırlı olsun.” dedi

SEFERBERLİK BAŞLATTIK

Çebi, 2023 hedefleri yolunda Ortahisar ilçe teşkilatı olarak seferberlik başlattıklarını söyleyerek “2023 seçimlerini olmak ya da olmamak seçimleri olarak görüyoruz. Ülkemiz üzerine her gün yeni oyunlar oynanıyor. Bu oyunlara müsaade etmeme adına, 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız.” İfadelerin yer verdi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanlığı görevini kendilerine tevdi etmesi sonrasında yeni yönetimi oluşturdukları hatırlattı. “AK Parti’nin birer neferi olarak dava uğrunda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerindeki yükü hafifletmeye, yüküne omuz vermeye hazırız. Var gücümüzle, birlik ve beraberlik içerisinde hedeflere doğru yürüyeceğiz.” diyerek konuşmasını sürdüren İl Başkanı Mumcu “Makam gelip geçicidir. Önemli olan dava şuuru içerisinde en iyisini yapmaya çalışmaktır. Selahaddin başkanımla bana da bu yolda cansiparane çalışarak dava bayrağını yukarılara çıkarmak düşer. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde takım çalışmasıyla 2023 hedeflerini doğrultusunda azimliyiz, kararlıyız. 2023’e güçlü bir şekilde gireceğiz.” ifadelerini kullandı.

GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ

İl Başkanı Mumcu, “birlik ve beraberlik halinde aşılamayacak bir engel yol” diyerek sözlerini şu şekilde tamamladı: “Türkiye’nin kaderi Sayın Cumhurbaşkanımızın kaderi ile benzerlik gösteriyor. Türkiye’nin dünyada söz sahibi olması 2023 seçimlerinden geçiyor. Bunun için tüm teşkilat olarak her an seçim olacakmış gibi çalışmalıyız. Reisimizin yanında gönül seferberliği ile gönüllere dokunarak çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sonra erdi.

Son Güncelleme: 09.03.2021 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.