Ak Parti İl Başkanı Revi'den bayram mesajı

AK PARTİ Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

03 Haziran 2019 Pazartesi 12:36
Ak Parti İl Başkanı Revi'den bayram mesajı

AK PARTİ Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Bayramının başta İslam dünyası olmak üzere bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi. 
AK Partinin siyaset sahnesine çıkmasıyla birlikte Türkiye’de bayramların daha mutlu ve daha bolluk içerisinde geçtiğini belirten Revi “Dün Emeklisine, memuruna maaş ödeyemeyen bir ülke durumundan bayramlarda emeklilerine vaat ettiği ikramiyeleri ödeyen bir ülke haline geldik. “dedi. 
Mübarek Ramazan Bayramının, başta İslam dünyası olmak üzere, bütün insanlık için hayırlara vesile olması dileyen Başkan Revi “Kıymetli Trabzonlu hemşerilerimiz başta olmak üzere bütün İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramını gönülden tebrik ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramına yakışır şekilde tüm kırgınlıkların unutulduğu, sevgi, kardeşlik, muhabbet ve kucaklaşmayı merkez alan bir anlayışla bayram günlerini hep birlikte idrak edeceğiz inşallah. Yüce Allah bu mübarek günlerde birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” şeklinde konuştu. 
Ramazan ayı içerisinde sağlık sorunları sebebiyle programlara katılamadığını ifade eden Revi “Ramazan ayının en güzel yanı iftar sofralarında bir araya gelerek Allah’ın bize nasip ettiği nimetleri paylaşmak. Geçen yıl kıymetli hemşerilerimizle neredeyse her gün iftar sofralarında bir araya geldik. Bu yıl ise gerek abimin sağlık sorunları gerekse benim sağlık sorumlarım nedeniyle değerli hemşerilerimizle iftar sofralarında buluşamadık. Bu süreç içerisinde bizleri arayıp soran geçmiş olsun dileklerini ileten ziyaret eden herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Ramazan Bayramı sonrasında İstanbul seçimlerine yoğunlaşacağının da altını çizen Revi ”Bayramda eşimizle, dostumuzla bayramlaşırken İstanbul seçimlerinin de ehemmiyetinden bahsederek hemşerilerimizden, arkadaşlarımızdan partimizin Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım’a destek isteyelim. Bu konuda bütün hemşerilerimizden destek istiyoruz. İnşallah hep birlikte İstanbul’da seçimi kazanacağız.” dedi. 
Ramazan bayramı vesilesiyle Trabzon’a gelen ve Trabzon’dan memleketlerine gidecek olan vatandaşların trafik kurallarına uymalarını ve acele etmemelerini özellikle rica eden Revi “Ramazan Bayramının yasa dönüşmemesi için özellikle araç kullanacak olan kıymetli hemşerilerimizden dikkatli yolculuk yapmalarını, acele etmemelerini ve kurallara riayet etmelerini rica ediyorum.” diye uyarılarda bulundu.

Son Güncelleme: 03.06.2019 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.