Ak Parti İl Başkanı Revi'den Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Kurban Bayramı nedeniyle tebrik mesajı yayınladı.

11 Ağustos 2019 Pazar 13:27
Ak Parti İl Başkanı Revi'den  Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkanı Revi “ Mübarek Kurban Bayramının başta İslam dünyası olmak üzere, bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu vesileyle kıymetli Trabzonlu hemşerilerimizi muhabbetle selamlıyor, Kurban Bayramını tebrik ediyorum.” dedi. 
Kurban Bayramının İslam Dünyasında birlik ve beraberliği pekiştiren en kutsal günlerinden olduğunu ifade eden Revi “Mübarek Kurban Bayramının bütün İslam Dünyasında birlik, beraberlik, bolluk ve bereket içerisinde gerçekleşmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramı maddi ve manevi zenginliklerimizin paylaşıldığı mübarek bir gündür. Bizler Müslümanlar olarak yüce Allah’ın bizlere nasip ettiği imkânları din kardeşlerimizle mağdur ve mazlum coğrafyalar ile ve çevremizde bulunan ihtiyaç sahipleri ile paylaşmalıyız. AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri Ülkemizde ve bütün İslam Dünyasında ihtiyaç sahibi kardeşlerimize sahip çıkmaya ve elimizdeki imkânları her zaman onlarla paylaşmaya özen gösteriyoruz. Mübarek Kurban Bayramımızın da bu hassasiyetlerle gerçekleşeceğini ümit ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Kurban Bayramı dolayısıyla aile büyükleri ve akrabaları ziyaret için sıla-i rahim yolculuğuna çıkanlara da dikkatli olmaları uyarısında bulunan Revi “ Kıymetli hemşerilerim Mübarek Kurban Bayramında büyüklerimize yapacak olduğunuz ziyaretler ziyadesiyle onları sevindirecek bayramlar sizleri görmekten büyük mutluluk duyacaklardır. Bu güzel günde ailelerinize kavuşmanın heyecanı ile trafik kurallarını ihmal etmemenizi rica ediyorum. Aileleriniz için sizlerin sağlığı her şeyden önemlidir. Bu vesileyle sizleri İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun başlattığı #kemerinsesgetirsin kampanyasına destek olmaya hep birlikte bütün sevdiklerimize trafik kurallarına uyma konusunda hassasiyet göstermelerini rica etmeye davet ediyorum.” cümlelerine yer verdi. 
Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinin sıkıntılarımızdan kurtuluşumuza vesile olmasını dileyen Revi “Hac farizasını yerine getirmek için mübarek topraklarda bulunan din kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 11.08.2019 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.