Ak Parti il danışma meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımı ile yapıldı.

16 Şubat 2020 Pazar 11:39
Ak Parti il danışma meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.Toplantıya Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın yanısıra Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ,Bahar Ayvazoğlu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat zorluoğlu,Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç ,Ak Parti il başkanı Haydar Revi ve partililer katıldı.

Ak Parti il başkanı Haydar Revi burada yaptığı konuşmada AK Parti teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde; kurulduğumuz günden beri milletimize hizmet etme gayesiyle çıktığımız bu yolda sayısız yatırım ve projeler gerçekleştirdik.
Bu güne kadar hedeflerimizden hiç şaşmadan başarımızı sürekli daha yukarı taşıyarak milletimizin teveccühünü kazandık. Ülkemizde olduğu gibi Trabzonumuz’da da büyük yatırımlar gerçekleştirerek önemli başarıların altına imzamızı attık!Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımızın destekleriyle Trabzonumuz’un dünya kenti olması yolunda önemli yatırım ve projeleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Hem ülkemiz için hem de Trabzonumuz için ‘Yeni Hedeflere’ büyük bir kararlılıkla ilerliyoruz. 
Bir önceki il danışma meclisi toplantımızı 10 Ocak tarihinde basına kapalı olarak Teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik.  10 Ocak tarihinden itibaren bu güne kadar birçok etkinlik ve faaliyet gerçekleştirdik. 2008 yılından itibaren yoğun bir katılımla devam eden AK Parti Siyaset Akademisini bu yıl yine Trabzon’da gerçekleştiriyoruz. Siyasete ilgi duyan vatandaşlarımız ve birçok partilimiz AK Parti İl Başkanlığımıza başvuruda bulundu. Türkiye’nin geleceğinde yerlerini almak için AK Parti Siyaset Akademisine başvuru yaptılar. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum. 
Elazığ ve Malatya depremleri sonrasında AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak gerekti hassasiyeti gösterdik. Trabzon genelinde bütün teşkilat mensuplarımızla Elazığ depreminin yaralarını sarmak üzere Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyelerimizin başlatmış olduğu yardım kampanyalarına destek olduk. Bütün teşkilat mensuplarımızı ve vatandaşlarımızı yardım kampanyalarına yönlendirdik. #Kudüs kırmızı çizgimizdir! Diyerek her platformda ABD VE İsrail’in aldığı hukuksuz ve tek taraflı girişimleri lanetledik, reddettik. 
31 Ocak’ta, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 135. genişletilmiş il başkanları toplantımızı gerçekleştirdik.  
Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan parti binamıza teşrif ederek bizleri onurlandırdılar. 


Kendileri ile birlikte Trabzon-Maçka yolu şantiyesini ve partimizin vizyon projesi olan Yeni Zigana Tüneli şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Vizyon projemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan'ın teşrifleriyle Milletvekillerimiz, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımızla birlikte bölgemizde devam eden yatırım ve projelerle ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. 2004-2014 yılları arasında birlikte görev yaptığımız İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal eyledik. Trabzonumuz'a yaptıkları hizmetlerden dolayı hepsine tekrardan teşekkür ederim. 
Son olarak; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kuruluştan bu güne partimizde görev yapmış olan önceki dönem ilçe başkanlarımızın şahsına göndermiş olduğu mektupları düzenlediğimiz program ile kendilerine teslim ettik. 
Genel merkezimizden gelecek olan diğer mektupları da yine diğer ilçe başkanlarımıza teslim edeceğiz. 
Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla başlayan kongre süreci bizde inşallah 29 Şubat itibariyle Köprübaşı ilçemizden başlayacak. Partimiz yenilenerek, güçlenerek büyümeye devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.