AK parti ile Chp arasında söz düellosu devam ediyor

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu CHP İl Başkanı Güzide Uzun’un açıklamalarına cevap verdi.  

08 Şubat 2018 Perşembe 11:51
AK parti ile Chp arasında söz düellosu devam ediyor

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu CHP İl Başkanı Güzide Uzun’un açıklamalarına cevap verdi.  
Uzun’un açıklamalarını yetersiz bulan Dilekoğlu “İl Başkanımız Haydar Revi CHP’nin PYD’ye terör örgütü diyememesi ile ilgili yaptığı açıklamada CHP’nin Milli çizgiden uzak, terör sevici kişiler tarafından ele geçirildiğini haklı olarak ifade etmişti. Genel Müdür KK gibi CHP’nin Trabzon Şube Müdürü de PYD’ye terör örgütü diyemedi. Umut Oran bireysel tavır alarak Sosyalist Enternasyonal’den istifa etse de CHP’nin neden hala buranın üyesi olmaya devam ettiğini CHP’nin Trabzon Şube Müdürü de bilmemektedir. “ dedi. 
CHP’nin Trabzon Şube Müdürü, Genel Müdür Kemal Kılıçdaroğlu’nun  gazetelerde yer alan “Afrin’e girilmesini doğru bulmuyorum” açıklamasına katılıp katılmadığının merak konusu olduğunu ifade eden Dilekoğlu şunları söyledi: “ Bayan Şube Müdürü Genel Müdürleri gibi Afrin’in teröristlerden temizlenmesinden, Afrin’deki teröristlere dokunulmasından rahatsızlık duyup duymadığını da Trabzon kamuoyu merak etmektedir. Bayan Uzun, Genel Müdür KK gibi YPG’ye “Kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur” düşüncesinde olup olmadığını da açık yüreklilikle ifade etmelidir. Afrin merkezde PYD-YPG-PKK’nın eli kanlı teröristlerinin varlığını sürdürmesini ve Zeytin Dalı Harekatı’nın hedeflerine ulaşmadan sonlandırılmasını isteyip istemediğini de belertirse bundan memnuniyet duyacağımızı da bilmesini isteriz.” 
Ayrıca Güzide Uzun’un açıklamasında yer alan sosyal medyaya yayılan montajlı bir görüntü üzerinden AK Partiye iftira atmasına da tepki gösteren Dilekoğlu “Genel Müdür KK kasetle genel müdür olduğu için bütün CHP örgütünde bu durum alışkanlık yapmış olmalı ki Trabzon Şube Müdürü de kara propaganda ürünü olan sosyal medyada montajcı zihniyet tarafından paylaşılan görsellerden nemalanmaya devam etmektedir.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.