Ak Parti Kadın kollarından kadınlara destek

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı proje üreterek kadınların iş hayatına katılmasına katkı sağlamaya devam ediyor. 

13 Aralık 2018 Perşembe 14:32
Ak Parti Kadın kollarından kadınlara destek

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen kadınlara yönelik proje ve destekleme faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirterek "AK Kadınlar yerli üretir Milli tüketir ve ülke ekonomisine destek olur. Bu konuda biz de il kadın kolları olarak gerekli bütün desteği veririz."dedi. 

Kadınların siyasette olduğu kadar sosyal hayatta ve ticarette de ön plana çıkmaları gerektiğini ifade eden Sürmen "Kadınların siyasette daha etkin olması için maddi anlamda gelir getirici faaliyetlerinin olması gerçekten çok önem arz ediyor. Bizler kadınlara bu manada küçük de olsa gelir getirici bir faaliyette ön ayak olarak onlara destek olmak istiyoruz. Bazen küçük bir emek büyük bir boşluğu doldurabilir. Bizler kadınlarımızın her işi başarabileceğini düşünüyoruz. Bu faaliyetler emekleme faaliyetleridir. Bu tarz etkinlikler inşallah daha iyi sonuçlara vesile olacaktır."

Kadınların emeklerine büyük değer verdiklerini vurgulayan Sürmen "Kadınlara verdiğimiz değerin göstergesi olarak onları da bu faaliyetlerle destekliyoruz. Bu vesileyle 14.12.2018'de (Cuma) Hamam-ı Zade İhsanbey Kültür Merkezinde saat 10.00-17.30 arasında gerçekleştirecek olduğumuz Trabzon Hanımeli Çarşısına tüm halkımızı ve basın mensubu arkadaşlarımızı davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.