AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ‘’Okullar doğalgaz ile ısınacak’’

01 Mart 2022 Salı 15:41
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ‘’Okullar doğalgaz ile ısınacak’’

İlçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 28 Şubat Post-Modern darbesinin yıl dönümüne atıfta bulunarak “Türlü oyunlarla Türkiye’nin önüne set çektiler, Batı’nın, emperyalistlerin, İsrail’in ve mason grupların emrinde bir Türkiye istiyorlardı. Ancak dönemin başörtüsü, genç beyinlerin, umutların katilleri bugün siyasi çıkar uğruna utanmadan, sıkılmadan oy avcılığı yapıyor. 28 Şubat’ı unutmadık, 1000 yıl geçse de unutmayacağız” dedi.
Çebi açıkladı:
Okullar doğalgazla ısınacak
İlçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar ilçesinde okulların doğalgaz dönüşüm işinin ihalesinin yapıldığı bilgisini vererek “Okullarımızın ısınması artık doğalgaz ile sağlanacak. Katkısı olanlara teşekkür ediyorum” dedi.
İLÇE MECLİSİ TOPLANDI
Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığının şubat ayı daraltılmış ilçe danışma meclis toplantısına AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe koordinatörleri, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanları katıldı.
ORTAHİSAR FARKINI GÖSTERDİ
Programa açılış ve yoklama, saygı duruşunda bulunulması, akabinde İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Divan heyetinin oluşturulması sonrasında programın açılış konuşmasını AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi yaptı. Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çebi, sözü ilçe teşkilatı olarak yaptıkları faaliyetlere getirdi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon programına Ortahisar ilçesi olarak damga vurduklarını söyleyen Çebi, “Konu Sayın Cumhurbaşkanımız olunca her şeyin en iyisini yapmak durumundayız. Büyük bir çalışma örneği göstererek miting alanına damgamızı vurduk. Ortahisar’ın farkını bir kez daha göstermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimizden memnun bir şekilde ayrılmıştır.” dedi.
ÇALIŞMA TEMPOMUZ ARTACAK
AK Parti Ortahisar İlçe Yönetimi olarak 8 Şubat’ta görev sürelerinin bir yılını geride bıraktıklarını anımsatan Çebi, bu kapsamda çalışma tempolarını her geçen gün daha da artırdıklarını, 2023 hedeflerinin önemi doğrultusunda tüm teşkilat mensuplar olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını söyledi.
YENİ İLÇE BİNAMIZDA AĞIRLAYACAĞIZ
İlçe teşkilat binasının yeni adresinde faaliyet göstermeye başladığını söyleyerek konuşmasını sürdüren Çebi, “Trabzon sıradan bir il değildir, Ortahisar’ımız da sıradan bir ilçe değildir. Bugün nüfusu bakımından 24 ilden daha büyük bir nüfusa sahiptir. Bu çerçevede ilçemize, şehrimize yakışacak bir ilçe teşkilatı oluşturmak için gayret gösterdik. Eski binamız şehrimize yakışmıyordu. Orada teşkilat mensuplarımız büyük bir gayret ve fedakârlık örneği göstererek çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiler. AK Parti teşkilatları aynı zamanda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın birer evidir. Artık bundan sonra şehrimize yakışan, şehrimizin hak ettiği İskenderpaşa Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi No.13 adresinde aziz hemşehrilerimizin emrinde faaliyet göstermeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Konuşmasında ilçe kadın kolları yönetimi ile gençlik kolları yönetiminin faaliyetlerine de atıfta bulunan Çebi, “İlçe Kadın Kolları başkanımız ve yönetimini çalışmalarında gösterdikleri başarılı performanstan ötürü tebrik ediyorum. Yaptıkları üye faaliyetleri ve gönül bağı projesinde gösterdikleri çalışma gayreti takdire şayandır. Yine gençlik kollarımız faaliyetlerini kararlılıkla sürdürüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize gerçekleştirdiği ziyarette büyük bir çalışma örneği gösterdiler. Miting alanındaki süslemeler de gençlik kollarımızın çalışmalarıyla tamamlandı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Aynı şekilde ilçe koordinatörlerimize de bizlere verdikleri katkılardan ötürü şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Genel kurullarını tamamlayan sivil toplum kuruluşlarına ilçe yönetimi olarak düzenledikleri ziyaretleri de anlatan Çebi, “Çok güzel tepkiler alıyoruz. Odalarımız bizlerin, şehrimizin ortak paydasıdır. Bu ziyaretlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. AK Parti Ortahisar ailesi şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Bu kapsamda bizlerin ana amaçlarından biri de gönül hanemize geçen gün yenilerini eklemek olacaktır.” diye konuştu. 
İHALELERİ TAMAMLANDI
İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, konuşmasında iki de müjde verdi. Ortahisar’daki okulların doğalgaz dönüşümlerinin sağlanması konusunda başlattıkları girişimlerin sonuç verdiğini anlatan Çebi, “Göreve başladığımızda ana hedeflerimizden biri de okullarımızın doğalgaz dönüşümünü sağlamaktı. Bu konunda yoğun çalışmalar gerçekleştirdik. Milletvekillerimiz ve il başkanımızın hassasiyetlerini, desteklerini gördük. İlk etapta doğalgaz dönüşümü için 20 milyon TL, ikinci etapta ise 26 milyon TL hükümetimiz kaynak sağladı. İhalesi yapıldı, okullarımızın doğalgaz dönüşümü sağlanacak. Hükümetimize, bakanlığımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
ÇEVRE KIRMIZI ÇİZGİMİZ
Değirmendere mevkii eski çimento fabrikasının bulunduğu alanda yapılan vahşi kömür depolamanın da artık kaldırıldığı bilgisini veren Çebi, “Çevre sağlığı açısından konuyu önemsiyorduk. Orada çevreye zararlı bir faaliyetin olmasına müsaade edemezdik. Gerekli girişimleri yaptıktan sonra konu çözüme kavuştu.” dedi.
EMPERYALİSTLERİN OYUNU
Selahaddin Çebi konuşmasının son bölümünde 28 Şubat sürecine değindi. 28 Şubat post-modern darbesinin ABD, İsrail, mason teşkilatları ve yerli işbirlikçilerinin organizasyonunda gerçekleştirildiğini kaydeden Çebi şunları söyledi: “Sözde paşa, özde emperyalistlerin maşaları dizayn vermeye çalıştılar. 1000 yıllık çukur hayalleri Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, aziz milletimizin desteğiyle tarumar edildi. 
TÜRLÜ OYUNLARI TARUMAR OLDU
Türlü oyunlarla Türkiye’nin önüne set çektiler, Batı’nın, emperyalistlerin, İsrail’in ve mason grupların emrinde bir Türkiye istiyorlardı. Bunlar değil mi yüzde ülkenin kaynaklarını yüzde 10 faizle özel bankalara yatırıp, sonrasında aynı bankalardan yüzde 120 faiz maliyeti ile alan? Rahmetli Erbakan Hocamıza karşı yaptıkları yıldırma politikaları ters yüz oldu. Milyarlarca dolar aziz milletimizin cebinden çıktı, bazı holding patronları, şirketlerin, bankaların yönetim kurulunda görev yapan maşaların cebine gitti. Hedeflerinde Anadolu sermayesi vardı. Tüm yerli ve milli hamlelerin önünü kesme mücadelesinden bir an geride durmadılar. 

ONE MİNUTE!
Aziz milletimiz 3 Kasım 2002’de Anadolu ihtilalini gerçekleştirdi. Artık maşaların değil, halkın içinden çıkan vatan ve millet sevdalılarının dönemi başlamıştı. Hem ulusal hem de uluslararası arenada yeni bir Türkiye vardı. Davos’ta Sayın Cumhurbaşkanımız “one minute” diyerek hadsizlere had bildirdi. Bu güç aziz milletimizin gücüydü. Artık dik duran, hem sahada hem masada gücünü hissettiren Türkiye’deyiz. Şükürler olsun.
1000 YIL GEÇSE DE UNUTMAYACAĞIZ
Ancak, bugün Erbakan Hocamız için düzenlenen anma etkinliğinde farklı bir görüntü ile karşı karşıya kaldı. Yıllar önce Erbakan Hocamızı hazmedemeyen, politikalarından rahatsız olan, milletimizin kararından rahatsız olan bir siyasi partinin İstanbul İl Başkanı, Erbakan Hocamızın anma programında yer alıyor. Dönemin başörtüsü, genç beyinlerin, umutların katilleri bugün siyasi çıkar uğruna utanmadan, sıkılmadan oy avcılığı yapıyor. 28 Şubat’ı unutmadık, 1000 yıl geçse de unutmayacağız” 
BİRER KONUŞMA YAPTILAR
Selahaddin Çebi’nin konuşmasını tamamlamasının ardından AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç birer konuşma yaptılar. Dilek ve temenniler bölümü
İlçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 28 Şubat Post-Modern darbesinin yıl dönümüne atıfta bulunarak “Türlü oyunlarla Türkiye’nin önüne set çektiler, Batı’nın, emperyalistlerin, İsrail’in ve mason grupların emrinde bir Türkiye istiyorlardı. Ancak dönemin başörtüsü, genç beyinlerin, umutların katilleri bugün siyasi çıkar uğruna utanmadan, sıkılmadan oy avcılığı yapıyor. 28 Şubat’ı unutmadık, 1000 yıl geçse de unutmayacağız” dedi.Çebi açıkladı: Okullar doğalgazla ısınacak
İlçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar ilçesinde okulların doğalgaz dönüşüm işinin ihalesinin yapıldığı bilgisini vererek “Okullarımızın ısınması artık doğalgaz ile sağlanacak. Katkısı olanlara teşekkür ediyorum” dedi.
İLÇE MECLİSİ TOPLANDI
Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığının şubat ayı daraltılmış ilçe danışma meclis toplantısına AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe koordinatörleri, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanları katıldı.
ORTAHİSAR FARKINI GÖSTERDİ
Programa açılış ve yoklama, saygı duruşunda bulunulması, akabinde İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Divan heyetinin oluşturulması sonrasında programın açılış konuşmasını AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi yaptı. Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çebi, sözü ilçe teşkilatı olarak yaptıkları faaliyetlere getirdi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon programına Ortahisar ilçesi olarak damga vurduklarını söyleyen Çebi, “Konu Sayın Cumhurbaşkanımız olunca her şeyin en iyisini yapmak durumundayız. Büyük bir çalışma örneği göstererek miting alanına damgamızı vurduk. Ortahisar’ın farkını bir kez daha göstermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimizden memnun bir şekilde ayrılmıştır.” dedi.

ÇALIŞMA TEMPOMUZ ARTACAK
AK Parti Ortahisar İlçe Yönetimi olarak 8 Şubat’ta görev sürelerinin bir yılını geride bıraktıklarını anımsatan Çebi, bu kapsamda çalışma tempolarını her geçen gün daha da artırdıklarını, 2023 hedeflerinin önemi doğrultusunda tüm teşkilat mensuplar olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını söyledi.
YENİ İLÇE BİNAMIZDA AĞIRLAYACAĞIZ
İlçe teşkilat binasının yeni adresinde faaliyet göstermeye başladığını söyleyerek konuşmasını sürdüren Çebi, “Trabzon sıradan bir il değildir, Ortahisar’ımız da sıradan bir ilçe değildir. Bugün nüfusu bakımından 24 ilden daha büyük bir nüfusa sahiptir. Bu çerçevede ilçemize, şehrimize yakışacak bir ilçe teşkilatı oluşturmak için gayret gösterdik. Eski binamız şehrimize yakışmıyordu. Orada teşkilat mensuplarımız büyük bir gayret ve fedakârlık örneği göstererek çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiler. AK Parti teşkilatları aynı zamanda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın birer evidir. Artık bundan sonra şehrimize yakışan, şehrimizin hak ettiği İskenderpaşa Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi No.13 adresinde aziz hemşehrilerimizin emrinde faaliyet göstermeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Konuşmasında ilçe kadın kolları yönetimi ile gençlik kolları yönetiminin faaliyetlerine de atıfta bulunan Çebi, “İlçe Kadın Kolları başkanımız ve yönetimini çalışmalarında gösterdikleri başarılı performanstan ötürü tebrik ediyorum. Yaptıkları üye faaliyetleri ve gönül bağı projesinde gösterdikleri çalışma gayreti takdire şayandır. Yine gençlik kollarımız faaliyetlerini kararlılıkla sürdürüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize gerçekleştirdiği ziyarette büyük bir çalışma örneği gösterdiler. Miting alanındaki süslemeler de gençlik kollarımızın çalışmalarıyla tamamlandı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Aynı şekilde ilçe koordinatörlerimize de bizlere verdikleri katkılardan ötürü şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Çebi, Ortahisar İlçe Yönetimi olarak Büyükşehir Belediyesi ile Ortahisar Belediyesi’nin hizmetlerini anlatmanın tüm teşkilat mensupları olarak ortak sorumluluklarında bulunduğunu belirterek şöyle devam etti: “Hükümetimiz, 4 vekilimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe belediyemiz de AK Partili. Bu az rastlanır bir fırsattır. Değerini bilmeliyiz. Biz öyle zamanlara şahit olduk ki, itfaiye aracı dahi alamadık. O günleri hatırdan çıkarmamalıyız. Sahip çıkmalıyız, anlatmalıyız.”
ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Genel kurullarını tamamlayan sivil toplum kuruluşlarına ilçe yönetimi olarak düzenledikleri ziyaretleri de anlatan Çebi, “Çok güzel tepkiler alıyoruz. Odalarımız bizlerin, şehrimizin ortak paydasıdır. Bu ziyaretlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. AK Parti Ortahisar ailesi şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Bu kapsamda bizlerin ana amaçlarından biri de gönül hanemize geçen gün yenilerini eklemek olacaktır.” diye konuştu. 
İHALELERİ TAMAMLANDI
İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, konuşmasında iki de müjde verdi. Ortahisar’daki okulların doğalgaz dönüşümlerinin sağlanması konusunda başlattıkları girişimlerin sonuç verdiğini anlatan Çebi, “Göreve başladığımızda ana hedeflerimizden biri de okullarımızın doğalgaz dönüşümünü sağlamaktı. Bu konunda yoğun çalışmalar gerçekleştirdik. Milletvekillerimiz ve il başkanımızın hassasiyetlerini, desteklerini gördük. İlk etapta doğalgaz dönüşümü için 20 milyon TL, ikinci etapta ise 26 milyon TL hükümetimiz kaynak sağladı. İhalesi yapıldı, okullarımızın doğalgaz dönüşümü sağlanacak. Hükümetimize, bakanlığımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
ÇEVRE KIRMIZI ÇİZGİMİZ
Değirmendere mevkii eski çimento fabrikasının bulunduğu alanda yapılan vahşi kömür depolamanın da artık kaldırıldığı bilgisini veren Çebi, “Çevre sağlığı açısından konuyu önemsiyorduk. Orada çevreye zararlı bir faaliyetin olmasına müsaade edemezdik. Gerekli girişimleri yaptıktan sonra konu çözüme kavuştu.” dedi.

EMPERYALİSTLERİN OYUNU
Selahaddin Çebi konuşmasının son bölümünde 28 Şubat sürecine değindi. 28 Şubat post-modern darbesinin ABD, İsrail, mason teşkilatları ve yerli işbirlikçilerinin organizasyonunda gerçekleştirildiğini kaydeden Çebi şunları söyledi: “Sözde paşa, özde emperyalistlerin maşaları dizayn vermeye çalıştılar. 1000 yıllık çukur hayalleri Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, aziz milletimizin desteğiyle tarumar edildi. 
TÜRLÜ OYUNLARI TARUMAR OLDU
Türlü oyunlarla Türkiye’nin önüne set çektiler, Batı’nın, emperyalistlerin, İsrail’in ve mason grupların emrinde bir Türkiye istiyorlardı. Bunlar değil mi yüzde ülkenin kaynaklarını yüzde 10 faizle özel bankalara yatırıp, sonrasında aynı bankalardan yüzde 120 faiz maliyeti ile alan? Rahmetli Erbakan Hocamıza karşı yaptıkları yıldırma politikaları ters yüz oldu. Milyarlarca dolar aziz milletimizin cebinden çıktı, bazı holding patronları, şirketlerin, bankaların yönetim kurulunda görev yapan maşaların cebine gitti. Hedeflerinde Anadolu sermayesi vardı. Tüm yerli ve milli hamlelerin önünü kesme mücadelesinden bir an geride durmadılar. 
ONE MİNUTE!
Aziz milletimiz 3 Kasım 2002’de Anadolu ihtilalini gerçekleştirdi. Artık maşaların değil, halkın içinden çıkan vatan ve millet sevdalılarının dönemi başlamıştı. Hem ulusal hem de uluslararası arenada yeni bir Türkiye vardı. Davos’ta Sayın Cumhurbaşkanımız “one minute” diyerek hadsizlere had bildirdi. Bu güç aziz milletimizin gücüydü. Artık dik duran, hem sahada hem masada gücünü hissettiren Türkiye’deyiz. Şükürler olsun.
1000 YIL GEÇSE DE UNUTMAYACAĞIZ
Ancak, bugün Erbakan Hocamız için düzenlenen anma etkinliğinde farklı bir görüntü ile karşı karşıya kaldı. Yıllar önce Erbakan Hocamızı hazmedemeyen, politikalarından rahatsız olan, milletimizin kararından rahatsız olan bir siyasi partinin İstanbul İl Başkanı, Erbakan Hocamızın anma programında yer alıyor. Dönemin başörtüsü, genç beyinlerin, umutların katilleri bugün siyasi çıkar uğruna utanmadan, sıkılmadan oy avcılığı yapıyor. 28 Şubat’ı unutmadık, 1000 yıl geçse de unutmayacağız” 
BİRER KONUŞMA YAPTILAR
Selahaddin Çebi’nin konuşmasını tamamlamasının ardından AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,bir  Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç birer konuşma yaptılar. Dilek ve temenniler bölümü sonrasında program sona erdi.

Son Güncelleme: 01.03.2022 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.