AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’dan Asılsız Eleştirilere Sert Yanıt

22 Mart 2022 Salı 14:11
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’dan Asılsız Eleştirilere Sert Yanıt

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'nun açıklamalarına sert tepki göstererek “CHP son yıllarda yaptığı siyasetle birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yıkıcı iradesi olma yolunda hızla ilerlemektedir. CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu çapsız üslubu ile bizleri şaşırtmamıştır. "dedi. 
‘Mustafa Kemal’in İtleri’ Diyenlere Boyun Eğenler Bizim Siyasetimizi Anlayamaz
CHP'ye ‘Mustafa Kemal'in itleri’ diyenlere boyun eğdiğini ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "CHP'nin siyaseten muhatap alınacak bir yanı kalmadı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucu iradesi olduğunu iddia eden CHP, bugün tam anlamıyla Türkiye'nin yıkıcı iradesi olma yolunda hızla ilerlemektedir. CHP'nin yaptığı siyaset yalnızca dış güçlere ve onların yerli işbirlikçilerine yaramaktadır. Ülkemizin bugün gelmiş olduğu noktada yapılan bütün yatırımlara karşı çıkan, milletimizin faydasına olan her hizmeti yok etmeye çalışan CHP'nin ifadesi olan ‘Moğol Sürüsü’ tabiri gerçek manada kendilerine yakışmaktadır." ifadelerini kullandı. 

CHP, HAZIMSIZ HABİS VE HASET SİYASETİNİN MERKEZİDİR

Ana muhalefet partisinin “hazımsız ve haset bir siyaset anlayışı olduğunu” belirten Mumcu
“CHP ana muhalefet partisi olmasına rağmen bırakın muhalefet üretmeyi muhalefeti bile, dün AK Partide 'düşük profilli, çapsız’ diyerek küçümsediği, şimdi ise yuvarlak masa etrafında buluştuğu zatlardan beklemektedir.” dedi. 

SİYASETE KALİTE GETİREREK MİLLETE HİZMETİN YOLUNU AÇTIK

AK Parti'nin Türk siyasetine önemli kazanımlar sağladığını belirten İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Bu millet yıllarca CHP'nin çapsız siyasetine mecbur bırakılarak dış güçlerle, darbecilerle ve statükocu anlayışlarla zulme mahkûm edilmiştir. AK Parti ise Türk siyasetinin aydınlık yüzü olarak kurulduğu günden itibaren siyasete kalite getirerek millete hizmetin yolunu açmıştır. Bugün CHP'nin zoruna giden kendi dünyalarında oluşturdukları dokunulmaz elit tabakalarının ve konfor alanlarının bozulmuş olmasıdır. Küresel güçlerin siyasi şubesi gibi faaliyet gösteren CHP terör örgütlerinin temsilcileriyle iş birliği yaparak milletimizin bağımsızlığını mandacılık zihniyeti ile yok etmeye çalışıyor. Bunu yaparken de AK Parti'ye 'Çamur at izi kalsın' mantığıyla seviyesizce ifadeler kullanıyor. Biz o ifadeleri misliyle kendilerine iade ediyoruz. “cümlelerine yer verdi.
GURUR DUYMALARI GEREKİRKEN HASETLİK DUYGULARI DEPREŞMİŞ
AK Parti’nin “her zaman milletin desteğini alarak ne kadar mert siyaset yaptığını göstermiş” olduğunu vurgulayan Dr. Mumcu “AK Parti 20 yıllık siyasi tarihinde milletimizin büyük teveccühü ile iktidara gelmiş ve her seçimden en yakın rakibine yani CHP’ye en az iki kat fark atmış hatta onlara yakın insanların ifadeleriyle ‘yenmişte yenmiştir’. Şimdi bazı kifayetsiz muhterisler terör destekçisi partilerle ve onların uzantılarıyla yaptıkları iş birliğini milletin gözünden kaçırmak için abuk sabuk açıklamalar yapmaktadırlar. AK Parti her alanda yapmış olduğu yatırımlarla ülkemizi en üst lige taşımış sözüne güvenilen hatta ülkemizin garantörlüğünde Rusya-Ukrayna meselesinin çözümünde güvenilen tek ülke konumunda yer almıştır. Bulunduğu konum itibariyle tüm dünyanın gıpta ile baktığı Türkiye’nin ve Cumhurbaşkanımızın başarılı dış politikası ile gurur duymaları gerekirken İnsafsız ve izansızca açıklamalarla gündemi değiştirmek için gereksiz beyanatlar vermektedirler. Hem Rusya'nın hem de Ukrayna’nın Türkiye'ye güven duyması bunların kimyasını bozmuş.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.03.2022 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.