AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’dan Bayram Mesajı

30 Nisan 2022 Cumartesi 14:51
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’dan Bayram Mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Bu yıl çifte bayram kutlanacağını belirttiği mesajda, Ramazan bayramının Türk İslâm Âlemine bolluk, bereket ve hayırlar getirmesini diledi.
Bayramların manevi havasına vurgu yapan Dr. Mumcu, “Rahmet ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bizleri bayrama kavuşturan Rabbime hamdolsun. Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Milletimizin omuz omuza ve gönül gönüle birliğinin ve beraberliğinin daim olması ümidiyle kıymetli Trabzonlu hemşerilerimizin ve İslâm Âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesini dilerim. Hemşerilerimizle bayramlaşmak için Bayramın ikinci günü saat 16.30’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde bayramlaşmaya bekliyoruz” dedi.
Trabzonspor’un şampiyonluğu ve Ramazan Bayramı’nın arka arkaya gelmesi sebebiyle çifte bayram yaşanılacağını belirten İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Nefeslerimizi tutarak izlediğimiz performansıyla bizleri şampiyonluğa inandıran Trabzonsporumuzu tebrik ediyor, hep birlikte nice şampiyonluklar görmeyi umut ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Geçtiğimiz gün İl ve İlçe Teşkilatlarıyla “Gönül Sofrası İftar Programında” bir araya gelen İl Başkanı, “Şöyle alana baktığımda buradaki birlikteliği buradaki gücü buradaki samimiyeti buradaki heyecanı buradaki dava aşkını millet aşkını vatana hizmet aşkını görünce bu kutlu davada sizlerle olmaktan duyduğum gurur bir kat daha artıyor. AK Parti ailesi öylesine büyük bir aile ki ve öyle sıkı bağlarla birbirine bağlı ki, nice rakipler nice düşmanlar yıllardır bu aileyi bölmeye parçalamaya çalıştı fakat her defasında partimiz teşkilatlarımız gücüne güç katarak yoluna devam etti. Allah’ım bu birlikteliğimizi bozmasın gücümüze güç katsın. Kalbinizdeki, Gönlünüzdeki samimiyeti, insanlara hizmet aşkını arttırsın. Biz bu aşkla bu sevdayla yolumuza devam ettiğimiz sürece Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok sağlam temellerle inşa ettiği bu yapıyı bozmaya, bu aileyi yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. 2023’ünde 2024 yerel seçimlerinin de galibi milletin ta kendisi olan AK Parti olacaktır.” dedi.
Trabzon’un 18 ilçesinde önemli programlar gerçekleştiren İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Ramazan Ayı’nın başından itibaren Trabzon’daki 18 ilçenin esnafı, şehit yakını ve gazileri, kanaat önderleri, engelli vatandaşlarımız ve en gencinden en yaşlı seçmenine kadar sokak sokak gezerek bir araya geldik. Esnaf ziyaretiyle başladığımız programlarımıza, vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek devam ettik. Sahada olmaya devam edecek ve hemşerilerimizin dertleriyle dertlenip, güler yüzleri ile mutlu olmayı sürdüreceğiz.” cümlelerine yer verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Kararismailoğlu’nun katılacağı Bayramlaşma törenine tüm Trabzon halkını davet eden Mumcu, “Ramazan Bayramının ikinci gününde Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’nun, Trabzon Milletvekillerimiz’in katılımlarıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde saat 16.30’da sizlerle bir arada olarak Ramazan Bayramının maneviyatını yaşamak istiyoruz. Bayramlaşma törenimize Tüm teşkilatımız ve halkımız davetlidir.” diyerek sözlerini noktaladı.

Son Güncelleme: 30.04.2022 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.