AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi açıklanan fındık fiyatları ile ilgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bölgede fındık üretimi yapan çiftçilerin yüreğine su serptiğini ifade eden başkan Revi "Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her zaman olduğu gibi yine fındık üreticisinin yanında oldu. Sayın cumhurbaşkanımıza şehrimiz ve bölgemiz adına yürekten teşekkür ediyorum."dedi.

29 Temmuz 2020 Çarşamba 17:58
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi açıklanan fındık fiyatları ile ilgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Fındık fiyatlarının fındık üreticileri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığını ifade eden Başkan Revi "Fındık fiyatlarını açıklanmasının ardından fındık üreticisi kardeşlerimizden bizlere çok olumlu dönüşler geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a dualar diyorlar. Fındık için açıklanan taban fiyatlar bölgemizde üretim yapan vatandaşlarımızın beklentilerinin de üzerinde olması büyük bir sevinç yaşattı. Giresun kalite fındık 22,5 TL,
Levant kalite fındık 22,0 TL, Fındık üreticilerine verilen destekler ile birlikte bu fiyat 25-25,5 TL'ye kadar ulaşıyor."  Fındık piyasasında Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) üretici ve tüccar arasında dengenin her zaman korunduğunun altını çizen  Revi "Biz AK Parti olarak her zaman üreticimizin yanında olduk üreticimizin hiçbir zaman piyasa koşullarına ezdirmedik ve ranta kurban etmedik. aynı zamanda yüce aramıza da sahip çıkarak onların da zarar etmemesi için elimizden gelen tüm gayreti sarf ederek dengeli bir politika izledik. Fındık üreticilerimizin bu fiyattan karşısında yapması gereken elindeki fındığı en iyi şekilde değerlendirerek fındıklarını olgunlaşmadan toplamamalı ve emanete vermemelidirler. Fındığın kalitesini ve randımanının artması durumunda fiyatlar daha da yükselecektir."şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.