Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'den Sert Sözler

Başkan Revi; Dışarıdan gazel okumak isteyenler...

17 Kasım 2020 Salı 13:16
Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'den Sert Sözler

AkParti Trabzon il başkanı Haydar Revi Yaptığı yazılı açıklamada; AK Parti kurulduğu günden bu yana, milletimize ve milletimizin sosyal, siyasal, dini ve ahlaki değerlerine, insan haysiyet ve onuruna değer vererek büyüyen ve yoluna devam eden bir partidir. Toplumu ve tabanımızı rahatsız eden olay, kişi ve davranışlar Partimiz tarafından reddedilen ve asla kabul edilmeyen bir durumdur. AK Parti dürüstlüğün, ilkeli olmanın, topluma ve kişilere saygılı olmanın adresidir. La yü’selliğin, insanları rencide eden tutum ve davranışların partimizde mâkes bulması mümkün değildir. Kendinden menkul kişilerin Partimiz adına ahkam kesmesi, Parti ilkeleri ile bağdaşmayan eylemler sergileyenlerin Partimizin temiz kimliğine halel getirmesi, tabanımızı ve milletimizi rahatsız eden tutumlar sergilenmesi, sessiz kalacağımız bir durum değildir. Teşkilatlarımızı, tabanımızı, belediye başkanlarımızı ve tertemiz oyları ile partimizin arkasında duran yüzbinlerce seçmenimizi üzecek hiç bir kişi ve eyleme müsaade etmedik etmeyeceğiz. İl teşkilatı olarak birinci görevimiz Partimizin, milletimizin ve tabanımızın hukukunu korumak ve AK Parti’yi toplumumuzun güvenilir limanı olarak tutmaktır. Basınımızın da Partimizin bu ilkelerine saygı duyması ve AK Partimizin topluma karşı üstlendiği ilke ve sorumlulukları  çerçevesinde davranması en büyük dileğimizdir. AK Parti teşkilatları ve teşkilat anlayışı yoldan geçenlerin hanı değildir. AK Parti ;Teşkilat bilinci yüksek, toplumun bütün değerlerini baş tacı eden, ahlak ve erdem anlayışı ile donanmış, seciye ve karakteri oturmuş insanların teşkilatlarında yer aldığı bir dava partisidir.

DIŞARIDAN GAZEL OKUMAK İSTEYENLER YANLIŞ BİR KAPIYI ÇALDIKLARINI BİLECEKLERDİR

Halkımız ve tabanımız müsterih olsun. Ne teşkilatlarımız, ne milletvekillerimiz, ne belediye başkanlarımız partimizin ahlak ve ilkelerine sahip olmayanlara itibar göstermedi, hiç bir zaman da göstermeyecektir. 
AK Parti milletimizin partisidir. Dürüst, ilkeli, adil, ahlaklı, toplumun itibar ettiği herkese AK Parti çatısı altında her daim yer vardır. 

Son Güncelleme: 17.11.2020 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.