AK Parti Trabzon İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı bugün gerçekleşiyor.

03 Temmuz 2021 Cumartesi 11:53
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı bugün gerçekleşiyor.

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı bugün Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde yapıldı. Koronavirüs Pandemisi nedeniyle uzun bir aradan sonra ilk defa yapılan İl Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Gülnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, İlçe Belediye Başkanları, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, İlçe Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan Danışma Meclisi, daha sonra Divan Seçimiyle devam edildi. Divan Başkanlığına, İl Başkan Yardımcısı Ömer Topaloğlu seçilirken, Danışma Meclisi daha sonra video gösterimi ile devam etti.

İl Başkanı Sezgin Mumcu yaptığı konuşmada 

AK Davamız için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde taş üstüne taş koyan, Partimizin kuruluşundan bugüne kadar il teşkilatımızda, ilçe, mahalle teşkilatlarımızda belediyelerimizde görev yapmış bütün dava arkadaşlarımıza,…
yol arkadaşlarımıza şahsım ve genel merkezimiz adına şükranlarımı sunuyorum.
Bu vesile ile dava arkadaşlarımızdan ebediyete irtihal etmiş olanlara Yüce Allahtan rahmet diliyorum. Bu toprakları bizlere vatan olarak emanet eden şühedayı huzurlarınız da rahmetle, minnetle yad ediyorum. Gazilerimize Yüce Allah’tan sağlık sıhhat afiyet ve hayırlı uzun ömürler diliyorum.

Bu toplantımızın bugün icra etmekte olduğumuz bu şölenimizin, bayramımızın parti çalışmalarımıza yeni bir ivme, yeni bir hız, yeni bir dinamizm kazandırmasını ümit ve temenni ediyorum.
Milli iradenin ve Türkiyemizin çimentosu Trabzonumuzun vatanına bayrağına istiklaline ve istikbaline sevdalı siz değerli dava arkadaşlarımla bu güzel ortamda aynı havayı teneffüs etmekten duyduğum onuru, gururu, memnuniyeti sizlerle paylaşmak istiyorum.
Değerli dava arkadaşlarım, 
AK Parti şanlı bir mazidir. AK Parti güçlü ve aydınlık bir atidir. AK Parti binlerce yıllık dava çınarının günümüzdeki genç ve taze fidanıdır. 
AK Partili olmak demek hakkı ve hakikati egemen kılmak için gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden, yaz kış demeden, uzak yakın demeden çalışmak demektir.
AK Partili olmak demek haksız güçlülere karşı haklı güçsüzlerin yanında yer almayı kendine şiar edinmek demektir. 
Zulüm ve haksızlık karşısında tıpkı lideri Recep Tayyip Erdoğan gibi dimdik durmak demektir. 
AK Partili olmak demek Türkiye Cumhuriyeti devletini 21. yüzyılın parlayan yıldızı yapmak için gece gündüz demeden çalışmak demektir.
 
Değerli dava arkadaşlarım;
Sizlerin gece gündüz demek bilmeyen mesaisiyle alın teriyle, akıl teriyle geride bıraktığımız 20 yılda her alanda çok büyük hizmetlere imza attık. 
Çok büyük işler başardık. Ancak yapacak daha çok işimiz var. Daha kat etmemiz gerek çok uzun mesafeler var. 
İhmal edilmiş onlarca yılı telafi etmemiz için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor.
Bu saatten itibaren Liderimizin işaret ile inşallah 2023 yılında gerçekleştirilecek seçim için kollarımızı sıvamamız ve sahaya çok güçlü bir şekilde inmemiz gerekiyor.  
Öyle inanıyorum ki 2023 yılı gerek partimiz gerek ülkemiz ve gerekse ümitlerini Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne Anadolu’ya ve Trakya’ya ve partimize bağlamış olan bütün mazlum ve mağdur milletler için bütün mustazaflar için çok güzel ve parlak bir yıl olacaktır. 
İnşallah sizlerin emeğiyle, gayretiyle Ana Kadememiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız bu büyük ailenin, bu büyük teşkilatın her bir ferdinin gayretiyle, cehdiyle… 
2023 ve 24 yılında yapılacak her iki seçimde de çok büyük başarılara inşallah bir kez daha imza atacağız. 

Değerli dava arkadaşlarım;

Bu görevler milletimize hizmet etmek için bir vesilesidir. Allah’ın rızasını kazanmak için birer vesiledir. 
Bundan 20 yıl önce partimiz ülkemizi hakettiği itibara kavuşturmak için milletimizin medeniyet tasavvurundan, aklından, vicdanından, kalbinden, gönlünden süzülerek kurulmuş bir partidir. 
AK Parti bir Anadolu hareketidir. AK Parti bir millet hareketidir. 
Partimiz teşkilatımızın önderliğinde aziz milletimizle birlikte kuruldu. 20 yıllık kutlu yürüyüşümüzü aziz milletimizle birlikte gerçekleştirdik. Hizmetlerimizi aziz milletimizle birlikte gerçekleştirdik. 
Önümüze çıkan engellere aziz milletimizin desteği ile duasıyla göğüs gerdik.
AK Parti ülkemizi dünya milletler ailesi içerisinde hak ettiği itibara kavuşturmak için milletimizden aldığı güç ve kuvvetle siyaset yapan bir partidir. 
AK Parti dünyamızı bir güneş gibi aydınlatan medeniyet tasavvurumuzun günümüzdeki sancaktarlığına, bayraktarlığına talip bir partidir. 
AK Parti binlerce yıldır kesintisiz bir şekilde devam eden devlet silsilemizin günümüzdeki adı olan Türkiye Cumhuriyeti devletini ilelebet payidar kılmak için gece gündüz demeden çalışan gönül erlerinin partisidir. 
AK Parti bir inançtır. AK Parti bir şuurdur. AK Parti bir bilinçtir. AK Parti bir ülküdür. 
AK Parti ruhuna sahip olmak, Hak bildiğin yolda yılmadan, yorulmadan ilerlemektir. Ya Allah Bismillah deyip işe koyulmak, sorumluluk almaktır. 
Milletin derdiyle hemhal olmak, bir olmak birlik olmaktır. 
Yoruldum diyenin yardımına koşmak, yol yok geçemiyorum diyene yol açmaktır. 
Sorunlar elbet olacak, biz nasıl çözeriz ona bakalım demektir. Garibin duasında yer almak, yetimin aşını ekmeğini sağlamaktır. Kimsesize kendini kimsesiz hissettirmemektir. 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her daim tekrar ettiği bir söz var:" İnsanı yaşat ki devlet yaşasın." Sayın Cumhurbaşkanımız'ın bu sözü şiar edinmesinin elbet bir sebebi var. Bu millet aziz bir millettir bu millet fedakar bir millettir ve bu millet kadirşinas bir millettir. 
Kendisine hizmet edenin kıymetini bilir. Ve bu millet feraset sahibidir, gönlünde iz bırakanın gönlünü yapmasını da çok iyi bilir. Seçim vakti geldiğinde ferasetini gösterir ve oyunu halka hizmeti Hakka hizmet olarak görene verir. 
Değerli dava arkadaşlarım; Dün ülke içi vesayetle mücadele ederken bugün küresel vesayetle karşı karşıyayız. 
Ekonomik manipülasyonlarla, yalan iftira ve her türlü safsata ile milletimizin aklını karıştırmak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hükümetimizi zayıflatmak istiyorlar. 
Sizlerden rica ediyorum; asla bu oyunlara gelmeyin, onlara inanmayın! Onların amacı belli! Erdoğan’sız bir AK Parti, Erdoğan’sız bir Türkiye! 
Buradan onlara sesleniyorum! Başaramayacaksınız! AK Parti Teşkilatları buna müsaade etmeyecek! Milletimiz buna müsaade etmeyecek! 
Bu vesileyle üzerimizde büyük bir sorumluluk olduğunun bilincinde olmalıyız. 
Kıymetli dava arkadaşlarım ve AK Parti'ye gönül verenler, bir davaya gönül vermek samimi bir gayretle çalışmayı gerektirir. Kendini bu davaya adamayı gerektirir. 
Necip Fazıl'ın da dediği gibi dava adamı günü kurtarmaya çalışmaz! Onun hayalleri çok daha büyüktür. O, geleceği inşa etmeye çalışır. Memleketin derdi onun derdidir, milletin derdi onun derdidir. Evine helalinden ekmek götürmeye gayret eden vatandaşın derdi onun derdidir.
AK Parti davasına gönül verenler, ülke öz kaynaklarını etkili ve verimli kullanabilsin diye çalışır. Millet refah içinde yaşayabilsin diye çalışır, 
Milli projeler üretilsin istiklalimiz ve istikbalimiz kendi elimizde olsun diye çalışır. Niyet halis olunca Hak yardım eder, derler. Gerçekten de öyledir. Bu dava nice badirelerle karşılaşmış nice tehditlere maruz kalmıştır ama niyet Hak yolunda halka hizmet olduğu için Hak batıla galip gelmiş teşkilatımız bütün zorlukların üstesinden gelmiştir. İnanıyorum ki inancımızı gayretimizle, gayretimizi samimiyetimizle buluşturmaya devam edersek daha nice başarılara imza atar, başarıların haklı gururunu birlikte yaşarız.... 
Bilge Kağan Orhun Abidelerinde milletine seslenirken, Gece uyumadım, gündüz oturmadım Türk Milleti için ölesiye yitesiye çalıştım, der. O yüzden Bilge Kağandır ve milletinin hafızasından hiç silinmemiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu millet için aynı bilinçle çalıştığı için girdiği her seçimden galibiyetle çıkmıştır. Kıymetli dava arkadaşlarım ve Ak Partiye gönül verenler, bizim de niyetimiz ve gayretimiz bu anlayışı devam ettirmek olmalıdır.
2023 ve 2024 seçimlerinin en önemli aktörleri sizler olacaksınız! 
Mahalle teşkilatlarımızdan, il ana kademe yönetimimize kadar gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla hep birlikte gönül seferberliği başlatacağız! 
Önümüzdeki seçimleri bizlerin azim ve gayreti belirleyecek. Tevazu ve samimiyetle çalışacağız. 
Güven ve istikrar için yaklaşık 20 yıldır süren bu yolculuğumuzu 2023 zaferiyle taçlandırarak yolumuza 2053 ve 2071 hedefleriyle birlikte devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhur İttifakı olarak seçimlerden zaferle çıkarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini kalıcı hale getirecek ve milletin iktidarını yarına güçlü bir şekilde taşıyan teşkilatlar olarak tarihe geçeceğiz. 
Milletimizin desteğini almak için onlara anlatacak çok hizmetimiz var. 
Allah’a şükür Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz adeta çağ atladı. Eğitimden kültüre, Sağlıktan altyapıya, duble yollardan teknolojik yatırımlara, bilimden sanayiye her alanda büyük hizmetler yaptık.
Bizim yapmamız gereken nasıl ki yerel seçimlere gönül belediyeciliği anlayışı ile girdiysek önümüzdeki seçimlere de GÖNÜL SEFERBERLİĞİ ile GÖNÜL ALMA SİYASETİYLE gireceğiz. 
Teşkilatlarımızda görev almış, Partimize oy vermiş insanlardan gönlü kırılmış olanlar olabilir onların hepsine ulaşacağız ve her birinin yeniden gönlünü alarak eski yeni ayrımı yapmadan BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE yolunda omuz omuza verip yeniden büyük bir mücadeleye başlayacağız. 
Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, adalette, emniyette, enerjide, tarımda yaptıklarımızı anlatacağız, dış politikada ne yaptık, ne yapıyoruz, ne yapacağız bunları anlatacağız. 
Muhalefet partilerinin ne ülkeye ne millete bunu açıklayacak ne vizyonları ne de verdikleri hesapsız, kitapsız sözleri hayata geçirebilecek dirayetlerinin olmadığını her vatandaşımıza anlatacağız. 
Bunların yalandan başka bir vizyonları yok. 
Bilhassa gençlerimizi gelecekleri ve hayalleri konusunda kendilerine yol açacak, destek verecek, imkan sağlayacak tek partinin AK Parti olduğuna ikna edeceğiz.
Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri zafere ulaştırsın. 
Bir olacağız, iri olacağız! Diri olacağız 
Hep birlikte Trabzon olacağız!
Hep birlikte Türkiye olacağız! 
İl danışma Meclisi toplantımıza katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür eder, toplantımızın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.  
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun...

Son Güncelleme: 03.07.2021 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.