AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun hızına yetişilmiyor!

09 Ağustos 2022 Salı 15:33
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun hızına yetişilmiyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesiyle birlikte hemen seçim bölgesinde çalışmalara başlayan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu 100’den fazla ziyaret 30'u aşkın da ilçe programı gerçekleştirdi. 

İlçe ziyaretlerini değerlendiren AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu sahadan çok olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek "Milletimiz kendine hizmet edeni biliyor, tanıyor ve seviyor. Buna saha çalışmalarımızda bizzat şahit oluyoruz. Hemşehrilerimiz yaptığımız hizmetlerden dolayı Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyor, bizler aracılığıyla Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarını gönderiyorlar."dedi. 

Turizm sezonu ile birlikte pandeminin getirmiş olduğu küresel krizin etkilerinin Türkiye'de belli oranda kırıldığını ifade eden Milletvekili Ayvazoğlu şunları söyledi:"Pandemi sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan esnafımız Allah'a şükür turizm sezonun bereketli geçmesinden oldukça memnun. Esnaflarımız vatandaşlarımız şehrin her köşesinde turizmin getirdiği ekonomik hareketlilikten faydalanıyor. Şehrin turizmini bu noktalara getirebilmek için bir uğraşlar vermiştik Allah'a şükür bugün bunun nimetlerini hep birlikte paylaşıyoruz."

Dernekpazarı İlçe programı kapsamında ziyaret ettiği 102 yaşındaki Cemile Topaloğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek "Başkanlığı elinden gelirse kimseye bırakmasın. Gözlerim tavanda iken de reyim onundur. Öyle selam söyle ona. O iktidara geldikten sonra millet; giyindi, kuşandı, yedi, içti, gezdi, her taraf serbest oldu. Ben kızım dedim sana 102 yaşındayım kaç defa bu devir geçti, geçti, geçti... Ama henüz yıkamadılar onu inşallah yıkılmaz. Selam söyle ona."

Son Güncelleme: 09.08.2022 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.