AK Parti Trabzon Milletvekili CORA, Yarın "Eyvah" Demiyelim.

AK Parti Trabzon Milletvekili CORA, “DSİ’yi göreve çağırıyorum” dedi ve uyardı:

14 Eylül 2020 Pazartesi 13:14
AK Parti Trabzon Milletvekili CORA, Yarın "Eyvah" Demiyelim.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, Trabzon'un Köprübaşı İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi’nde Köprübaşı’nda yaşanabilecek sel felaketi konusunda uyarılarda bulunarak ilçeye birden çok yatırım sözü verdi. CORA, Giresun Dereli'de yaşanan sel felaketinin ardından büyük bir korkunun hakim olduğu Köprübaşı'nda Manahoz Deresi'nin ıslah çalışmalarının yapılacağına ve Dereli'de yaşanan acıların Köprübaşı'nda da tekrarlanmaması için sokak sağlıklaştırma ve kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda acil ve hızlı kararlar alınacağını söyledi.

Milletvekili Salih CORA, "Köprübaşı’nın en önemli sorunlarından olan Manahoz Deresi’nin ıslahı konusunda önemli bir adım attık. DSİ Genel Müdürümüz Sn. Kaya YILDIZ Bey'den dere ıslahı konusunda sözümüzü aldık. Başkanımızla ziyaret ettiğimizde ihalesinin sözünü verdi. En kısa sürede bunu da gerçekleştirmiş etap etap bitirmiş olacağız. Köprübaşı’mız afetlere maruz ilçedir. Geçmişte bunları yaşamış ilçedir. Köprübaşı için yarın ‘Eyvah’ demeyelim. Köprübaşı afada maruz kalırsa “Eyvah “deriz. Bunu dememek için tedbirlerimizi almalıyız. Bunların önüne geçmemiz için sokak sağlıklaştırma ve kentsel dönüşüm noktasında kararlarımızı acil, etkin ve hızlı bir şekilde almalıyız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz." dedi.

YATIRIM SÖZÜ VERDİ

"Köprübaşı’nda belediye binamızın yapımını tamamladık." diyen CORA, Köprübaşı'na yapılan ve yapılacak olan diğer projelerle ilgili şu şekilde konuştu: "Bana göre en önemli projemiz Köprübaşı Çiftepınar, Beşköy, Bayburt güzergahının karayolu güzergahına alınması… Bunu bir önceki dönem gerçekleştirdik. Biz karayolları ağına aldığımız yolun projesini yapmak, projeyi yaptıktan sonra da yapım ihalesini tamamlamak istiyoruz. Karayoluna alının bir yolun bakım ve onarımı da kolaylaşmaktadır. Bu da Köprübaşı’mız için önemlidir. Şelale yürüyüş yolu noktasında da bir talep var. Bu talebi de inşallah en kısa sürede değerlendireceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bizim Köprübaşı'na hizmet sözümüz vardır. Hep birlikte ilçemizi güzelleştirmek için daha çok çalışacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.