AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Müjdeyi Verdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Trabzon’da uzun yıllardır ihtiyaç duyulan Et Kombinası Merkezinin ihalesinin yapıldığını ve Akçaabat’ta yakında yapımına başlanacağını belirterek tesisle ilgili bilgiler verdi.

24 Nisan 2020 Cuma 19:15
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Müjdeyi Verdi.

Milletvekili Günnar; “Günlük 70 Büyükbaş ve 200 Küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak olan Kombina Merkezinin ihalesi bu hafta içi Et ve Süt Kurumunda yapıldı ve kısa bir süre sonra sonuçlanacak. Akçaabat’a yapılacak et kombine tesisinin yatırım maliyeti 45 Milyon Türk Lirası olup  toplam inşaat alanı 22 bin 242 metre karedir. Tesisimiz kesimhane, soğuk hava depoları, et işleme alanları, laboratuar, atık su arıtma tesisi, idari bina ve sosyal tesislerden ibaret olup tüm hijyen şartlarını sağlayan modern bir tesis olacaktır” dedi.
Milletvekili Günnar; ‘’Toplam 6.406 metrekare kapalı alana sahip olacak kombinada en az 60 kişi çalışacak ve bölgemizde istihdama da önemli ölçüde katkı sağlayacaktır’’ dedi.
Tesisin Karadeniz Bölgemizde ilk olma özelliği taşıyacağını ve Bölgemizde Hayvancılığın gelişmesine büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirten Günnar; Et Kombina Merkezimin yapımında en büyük desteği veren Başta Cumhurbaşkanımız Sayın RecepTayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ve Et ve Süt Kurumu Genel Müdürümüz Osman Uzun’a ve emeği geçen herkese teşekkür eder, Bölgemize, Trabzon ve Akçaabat’a hayırlı olmasını dilerim dedi.

Son Güncelleme: 25.04.2020 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.