Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, kurban bayramı mesajı yayınladı

Bayramlar, birlik ve beraberliktir

30 Temmuz 2020 Perşembe 16:04
Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, kurban bayramı mesajı yayınladı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, kurban bayramı için yayınladığı mesajında bayramın getirdiği birlik ve beraberlik olgusuna dikkat çekti. Türk halkı için bayramın birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışmayı ifade ettiğine dikkat çeken Cora, “Biz iyi günde de kötü günde de birlik olarak, kenetlenerek, tek yürek hareket ederek bugünlere gelmiş bir ülkeyiz. Karşılaştığımız her zorluk ve sıkıntı karşısında bu sayede ayakta kalmayı başarmış, dâhili ve harici saldırıları hep bertaraf etmiş bir milletiz.” dedi.

“Bu yıl Kurban Bayramı’nı külli bir heyecanla idrak ediyoruz. Ayasofya’daki vuslatın sona ermesi sonrası kavuştuğumuz bu bayramı, külli sevinçlerimizin, bayramların başlangıcı olarak kabul ediyoruz. Bu vesile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Bu açılışın bir haftalık ardından idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Ülke olarak kardeşliğimize, İslam âlemi olarak birliğe ve beraberliğimize vesile olmasını, tüm sıkıntılardan kurtuluşun müjdecisi olmasını dilerim.” diyen Cora, Koronavirüs karşısında da dikkatli olunması gerektiğine vurgu yaptı.

Cora, “Bu dönem Kurban Bayramı öyle bir döneme denk geldi ki dünyayı kasıp kavuran Covid-19 süreci ile karşı karşıyayız. Bu bayramda vatandaşlarımızın çok ama çok dikkat etmesini özellikle rica ediyoruz. Temizlik, maske ve mesafeye dikkat etmeliyiz ki bayramda yaşadığımız bu sevinç, yerini hüzne bırakmasın. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın ülkemize, mazlum coğrafyalara ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 30.07.2020 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.