Ak Parti Trabzon Milletvekilleri adaylık başvurularını yaptılar

AK Parti’den milletvekili olmak isteyenler için aday adaylığı başvuru sürecinin başlamasının ardından Ak Parti Trabzon Milletvekilleri adaylık başvurularını yaptılar

26 Nisan 2018 Perşembe 15:06
Ak Parti Trabzon Milletvekilleri adaylık başvurularını yaptılar

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora adaylık başvurularını yaptılar . Başvurularını AK Parti Genel Merkezine yapan milletvekillerini İl Başkanı Haydar Revi,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel'de yalnız bırakmadılar.

Mevcut Trabzon milletvekilleri ile birlikte adaylık başvurusunu yapan Salih Cora şöyle konuştu:“27. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylığı için başvuru dilekçemizi genel merkeze sunduk. Fatih'in fethettiği, Yavuz'un yönettiği Kanuni’nin doğduğu bu güzel şehirde 2,5 yıldır milletvekilliği yapmanın onurunu, gururunu, şerefini ve sorumluluğunu taşıdım. Allah nasip eyledi şehrimize hizmet etme imkanını yakaladık. Yetki ve sorumluluğumuz ölçüsünde elimizden geldiği kadarı ile milletimize hizmet ettik. Yaptığımız her işte doğruluğu ve dürüstlüğü düstur edinerek milletimizin menfaatini, şehir hassasiyetlerini ve ihtiyaçlarını gözeterek çalıştık.

Biliyorsunuz ülkemiz yeni bir döneme kapı açtı ve erken seçim kararı aldı. Bu nedenle yeniden hazırlanma ve güzel hizmetlere niyet etmek vaktidir. Ülkemize sevdamız, milletimize verilmiş sözümüz vardır. Durmak yok yola devam...

Allah yolumuzu açık, devletimizi ve milletimizi muzaffer eylesin.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.