Ak Parti Trabzon Milletvekilleri mazbatalarını aldı

24 Haziran seçiminde vekil seçilen Ak Parti Trabzon Milletvekilleri mazbatalarını aldı

29 Haziran 2018 Cuma 11:36
Ak Parti Trabzon Milletvekilleri mazbatalarını aldı

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri sonrasında  Ak Parti Trabzon Milletvekilleri mazbatalarını aldı.

Trabzon Adliyesinde bulunan İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törene AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, , AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,  AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç  ve partililer katıldı.

Mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “24 Haziran’da gerçekleştirilen Milletvekili Genel Seçimlerinin sonucunda değerli hemşehrilerimizden yeniden yetki aldık. Milletimiz iş bilenin kılıç kuşananındır diyerek hem ülke genelinde hem de Trabzon’da AK kadrolara bir kez daha yetki verdi. Trabzon Milletvekili olmanın gururunu ve sorumluluğunu yaşıyoruz. Bugün de İl Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı aldık. Şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Artık mazeret yok. Yeni sistemle ülkemizin yarınlarını daha huzurlu, güvenli ve müreffeh kılacağız. Türkiye’yi büyütecek, şehrimizi kalkındıracak yatırımları hayata geçireceğiz.” dedi.

Milli iradenin sandığa yansıdığını söyleyen Salih Cora, “Milletimizin verdiği karar en doğru karardır. Onların iradesi sandıkta en doğru şekilde tecelli etmiştir. Milletimizin kararı başımızın üzerindedir. Bir eksiklik, aksaklık varsa bu bizden kaynaklanmaktadır. Son sözü her zaman olduğu gibi yine milletimiz söylemiştir. Bize bundan sonra sandıkta verilen mesajları idrak edip, iyi okuyup şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasının devamı yönünde daha çok çalışmak düşer. Seçmen bize bir taraftan destek ve yetki verirken diğer taraftan eksiklerimizi gösteren uyarılarda bulundu. Kısa süre sonra yeni bir seçimin heyecanını yaşayacağız. Dolayısıyla milletin huzuruna daha az eksikle çıkmalıyız. Bir önceki dönemde Trabzon’a önemli projeler, devasa yatırımlar kazandırdık. İşimizi yarım bırakmayalım diyerek sandığa gittik. Trabzon bu çağrımıza kulak verdi. Sandıkta devam dedi. Yatırımlarımızı tamamlamamız ve yeni projelerle şehrimizi ihya etmemiz için bizi tekraren görevlendirdiler. Herkese teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerimize mahcup olmamak için gece gündüz çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Milletimizin bize yüklediği sorumluluğu biliyoruz diyen Milletvekili Cora, “Sandıktan çıkan ve bize verilen sorumluluğun farkındayız. Trabzon’da partili veya partisiz herkesin milletvekili olarak hizmet ettik. Bu anlayışımızdan taviz vermeyeceğiz 7/24 saat esaslı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yine her hafta sonumuzu memleketimizde geçirip hemşehrilerimizle beraber olacağız. Talepleri dinleyeceğiz, sorunları çözeceğiz. Hemşehrilerimizin üzüntülerine ve sevinçlerine ortak olacağız. TBMM’de odamızın kapısı hep açıktır yine açık olacak.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.06.2018 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.