Ak Parti Trabzon Milletvekillerinden, Ulaştırma Bakanı Arslan’a Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Muhammet Balta ve Salih Cora, Trabzon’un ulaşım sorunlarını ve projeleri görüşmek üzere Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ ziyaret etti.Milletvekili Köseoğlu, Bakan Arslan’a gerçekleştirdikleri ziyarette Trabzon’un beklentilerini ve çözün bekleyen sorunlarını aktardıklarını belirterek, “Çok güzel ve Trabzon adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik.” dedi.

08 Şubat 2018 Perşembe 16:27
Ak Parti Trabzon Milletvekillerinden, Ulaştırma Bakanı Arslan’a Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Muhammet Balta ve Salih Cora, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Trabzon’un ulaşım ve haberleşme sektöründeki projelerin ve bu projelerde yaşanan sorunlarının koşulduğu belirtildi.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, “Milletvekili arkadaşlarımızla Ankara’da fırsat buldukça Trabzon’un sorunları ve projelerde yaşanan aksaklıkları aktarmak üzere bakanlarımızı ve ilgili kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de bunlardan birini gerçekleştirdik.” dedi.

Bakan Arslan’a gerçekleştirdikleri ziyarette ağırlıklı olarak Güney Çevre Yolu başta olmak üzere Trabzon’un beklentilerinin gündeme geldiğini kaydeden Köseoğlu, “Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’a ziyaret esnasında Trabzon’un ulaşım sektöründe takip edilmesi gereken konuları illettik. Başta Güney Çevre Yolu ve Trabzon Havalimanı ağırlıklı olarak konuşulan konular oldu. Yine ihalesi yapılan Karadeniz Sahil Yolu üzerinde inşa edilecek olan kavşak projelerinin değerlendirmelerini yaptık. Bakanımız Trabzon’un sorunlarına oldukça duyarlı yaklaştı. Çok yakın bir zamanda da Trabzon’a ziyaret planlayacak ve aktardığımız sorunları bizzat yerinde değerlendirecek. Bizim de o ziyaret programında şehrin hassasiyetlerini aktarma imkanımız olacak. Çok güzel ve Trabzon adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.