AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı Ankara’da toplandı

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı yönetim kurulu bir ilki gerçekleştirerek haftalık olağan toplantısını Trabzon milletvekillerinin de katılımı ile Ankara’da gerçekleştirdi.

26 Ekim 2017 Perşembe 11:41
AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı Ankara’da toplandı

İlçe kongresinin ardından yeniden başkanlığa seçilen Enver İskenderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde(TBMM) Trabzon Milletvekilleriyle bir araya gelerek AK Parti grup toplantısına katılan başkan ve yönetim kurulu üyeleri akşam saatlerinde de yönetim kurulu haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora’nın yanı sıra Ergin Aydın ve Vakfıkebir Belediye başkanı Muhammet Balta da katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan AK Parti Vakfıkebir ilçe başkanı Enver İskenderoğlu, “İlçe kongremizin ardından belediye başkanımız, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanımız ile birlikte Ankara ziyareti gerçekleştirdik. Milletvekillerimiz ile birlikte grup toplantısına iştirak ederek Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ile birlikte olduk. Bu ziyaretimiz yönetim kurulu haftalık olağan toplantımızı yaptığımız güne rastlaması nedeniyle de toplantımızı Ankara’da yapma kararı aldık. Bizim içinde bir ilk ve değişim oldu. Siz değerli milletvekillerimizin de toplantımıza iştirak etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Toplantımız başta Ülkemiz olmak üzere Trabzon ve Vakfıkebir’imiz için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta da “İlçe başkanlığımızın bu organizasyonunun Ankara’da bulunan siyasilerimizin yanında bürokratlarımızı yakından tanıma ve istişare etmek adına çok faydalı geçtiğini düşünüyorum. Bu iletişimi daha sık hale getirmeliyiz. Bu anlamda biz yerel yöneticilere ne görev düşüyorsa sorumluluk üstlenmeye hazırız” diye konuştu.
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise Trabzon milletvekilleri olarak büyük bir uyum içersinde çalıştıklarını ifade ederek “ İl başkanı olduğum dönem Sayın Günnar, Sayın Köseoğlu ve Sayın Cora ile birlikte aynı yönetimdeydik. O dönem asla kazanılamaz denilen belediye başkanlığı seçimini bu ekiple kazanmıştık. Allah nasip etti aynı yönetimden dört kişi milletvekili seçildik. Başımızda da İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu var. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu ekibe çok güveniyor. Genel Merkez düzeyinde TBMM de hepimizin çok önemli görevleri var. Trabzon milletvekilleri olarak partimizde her yönüyle örnek gösterilen bir grubumuz var. Hep birlikte ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sayın Köseoğlu milletvekilim Belediye başkanımız Sayın Balta ve ilçe başkanımız Sayın İskenderoğlu’nun uyumundan birlikteliğinden övgüyle bahsetti. İşte yıllarca Vakfıkebir’de olması gereken bu birlikteliğin sağlanmasında çok büyük emeği olan dönemin il başkanı milletvekili kardeşim Sayın Günnar’a çok teşekkür ediyorum. Tüm baskılara rağmen bu dürüst insanların göreve gelmesini sağlamıştır. Vakfıkebir bunu hiçbir zaman unutmamalıdır. Bizler unutmayacağız. Hem belediye başkanımız hem ilçe başkanımız büyük bir uyum içersin de bir bütün halinde ilçemize önemli hizmetler veriyorlar. Vakfıkebir’de Belediye başkanı, ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları ile hizmet etme aşkı olan bir teşkilat yapısı oluşmuştur. Bizlerde bu yapıya destek olmak için bakanımızın önderliğinde emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Önemli bir süreçten geçildiğinin altını çizen Milletvekili Muhammet Balta sözlerini şöyle tamamladı:
“Parti olarak 2019 seçimleri için bir hazırlık içerisindeyiz. Sayın Genel Başkanımızın hem teşkilatlar hem de yerel yönetimlerdeki yaptığı yenilemeler özellikle milletimizin isteği ve talebidir. Bunu farklı yerlere çekip tartışmadan, şevk ve heyecanımızı bozmadan, özgüvenimizi azaltmadan ve reisimizin yaptığı doğrudur deyip kendisine destekleyerek seçimlere hazırlanmak zorundayız. 2019’da 16 Nisan’da kabul ettiğimiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini yüksek bir oy oranı ile reisimizi, genel başkanımızı başkan olarak seçip yolumuza devam edeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.