AK Parti Yomra'nın yeni ilçe başkanına Yomra Belediye Başkanı Bıyık'tan mesaj

Başkan Bıyık: “AK Parti İlçe Başkanı’nın atanma konusu AK Parti’nin iç konusudur. Ancak, Belediye ile iyi ikili ilişki sürdürülmesi halinde boşa giden zaman kaybını telafi edebiliriz.”

08 Eylül 2021 Çarşamba 16:18
AK Parti Yomra'nın yeni ilçe başkanına Yomra Belediye Başkanı Bıyık'tan mesaj

Karadenizde Son Nokta - Özel haber - Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “İlçe Başkanının atanması AK Parti’nin iç konusudur. Ancak Belediye ile iyi ikili ilişki sürdürülmesi halinde boşa giden zaman kaybını telafi ederiz” dedi. 

İSTİFA SÜRECİ YAŞANMIŞTI

AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı’nda geçtiğimiz aylarca yaşanan istifa sürecinin ardından yeni İlçe Başkanı belli oldu. Genel Merkez tarafından yapılan istişarelerin ardından Abdulkadir Özdemir, başkan olarak atandı. Hatırlanacağı üzere Yomra Belediye Meclisi’nde alınan bir arsa satışı ile ilgili karar kriz doğurmuş, Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur İlçe Başkanlığı’ndan, AK Partili 5 Meclis Üyesi de partilerinden istifa etmişti.

AK PARTİ’NİN İÇ KONUSU

AK Parti İlçe Başkanlığı için gerçekleşen atama kararı ile ilgili konuşan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık şunları dile getirdi: “Neticede İlçe Başkanı’nın atanma konusu AK Parti’nin iç konusudur ancak Kadir Özdemir bizim dostumuzdur. Bundan sonra Yomra’nın daha fazla yatırım alabilmesi adına iyi bir İlçe Başkanı atanmıştır. Belediye ile iyi ikili ilişki sürdürülmesi halinde boşa giden zaman kaybını telafi edebiliriz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.