Ak partili kadınlar Sosyal Sorumluluk Projeleri ile örnek oluyorlar

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı gerçekleştirdiği Sosyal Sorumluluk Projeleri ile örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor. 

17 Mayıs 2019 Cuma 14:39
Ak partili kadınlar Sosyal Sorumluluk Projeleri ile örnek oluyorlar

Ramazan ayı süresince vatandaşların kapısını çalarak iftar sofralarında gönül kardeşliğini pekiştiren İl Kadın Kolları Başkanlığı Ramazanda düzenlenen toplu iftarlara taş çıkarırcasına paylaşmanın samimiyetini mütevazı sofralara misafir oluyor. 

İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak Tevazu, Samimiyet ve Gayretle faaliyetlerini sürdürdüklarini ifade eden İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen "Tevazu ve samimiyeti asla elden bırakmayacağız. Çalışmalarımıza bu anlayışla sürdürüyoruz. Ramazan ayı İslam Dünyasi için bizler için önemli ve mübarek bir ay. Bizler bu mübarek ayın manasına uygun kardeşliğimizi pekiştirecek çalışmalar çalışmalar yapıyoruz."dedi. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji bölümünde çalışan Melek Hemşirenin çağrısına kulak verdiklerini ifade eden Sürmen "Bizler elimizden geldiğince sosyal projeler yaparak hem üzerimize düşen görevi yapıyoruz hem de topluma örnek oluyoruz. İcra ettiğimiz birçok proje var lakin şu üç projeyi büyük bir hassasiyetle yürütüyoruz. Yemekte Tuzumuz var projesi ile Onkoloji servisinde yatan hasta yakınları için iftariyelik hazırlayarak bir nebze olsun onlara destek olmaya çalışıyoruz. Umutlu Eller projesi ile çat kapı hanelere iftara gidiyoruz. Gönül Kardeşliği projesi ile yurtta kalan üniversite öğrencilerini evlerimizde ağırlıyarak onlara kendi evlatlarımız gibi kucak açıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Ramazan ayı boyunca çalışmalarını aksatmadan sürdüreceklerini belirten Sürmen "Bu güzel çalışmaların gerçekleşmesinde gayret ederek emek sarfederen bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Hep birlikte şehrimiz için daha güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.