Akçaabat'a yeni sanayi sitesi

Akçaabat Belediyesi ve TOKİ iş birliğinde 315 dükkânlık yeni sanayi sitesinde önümüzdeki günlerde kazma vurulması bekleniyor.

29 Ocak 2020 Çarşamba 09:35
Akçaabat'a yeni sanayi sitesi

SOYLU TALİMAT VERDİ

Trabzon’un Akçaabat ilçesinin Çiçeklidüzköy mevkisinde 315 dükkânın olacağı yeni sanayi sitesinin çalışmalarını önümüzdeki günlerde başlanacak. 2018 yılında yeri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından “kamu yararına ihale kapsamına” alınan sanayi sitesinin yapımına önümüzdeki günlerde imzaların atılmasıyla başlanıyor.

İLÇEDEKİ ESNAF TAŞINACAK

Yeni sanayi sitesiyle ilgili bilgi veren Akçaabat Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Ali Kalaycı “Yaylacık Mahallesi’nde özellikle evlerin altındaki iş yerlerini kaldıracağız. Esnafımız hijyenik bir ortamda faaliyetlerini sürdürecek. Kültür, sanat ve turizm şehri Akçaabat’ımızı güzelleştirmek için esnaflarımızı oraya taşıyacağız.” dedi.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.