Akçaabat Açık Hava Tiyatro Günleri, "Kahvede Şenlik Var" Tiyatro Oyunu İle Sona Erdi

10 Temmuz 2021 Cumartesi 13:35
Akçaabat Açık Hava Tiyatro Günleri, "Kahvede Şenlik Var" Tiyatro Oyunu İle Sona Erdi

Açık Hava Tiyatro Günleri’nde Samsun Hayal Atölyesi Tiyatrosu tarafından ‘Kahvede Şenlik Var’ adlı oyun sahnelendi.

Açık hava tiyatro günlerinin son gecesinde sahnede, Samsun Hayal Atölyesi Tiyatrosu ekibi, Eser Akal’ın yönettiği “Kahvede Şenlik Var” adlı oyunu ile izleyicileri kahkaya boğdu.

Açık Hava Tiyatro Günlerine; Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Samsun Hayal Atölyesi tiyatrosunun oynadığı “Kahvede Şenlik Var” adlı tiyatro oyununda; Bir kadın ve bir erkek, bir arabulucu vasıtasıyla birbirlerini tanımak, konuşup, anlaşıp ve sonunda evlenmek üzere bir kahvede buluşurlar. Konuşmaları ve olayları yönlendiren bir de garson vardır. Kadınla erkeğin evliliğe bakış açıları, hayata dair pazarlıkları, ilişkiler çatışması müziğin dansın eşlik ettiği bir atmosferde komik bir uslûpla anlatılıyor.

Oyun sonunda Samsun Hayal Atölyesi Tiyatrosu ekibine, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar plaket takdim etti.

Son Güncelleme: 10.07.2021 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.