Akçaabat Belediye Başkanı Ekim, Anneler Günü Mesajı Yayımladı

09 Mayıs 2020 Cumartesi 13:59
Akçaabat Belediye Başkanı Ekim, Anneler Günü Mesajı Yayımladı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, dünyanın en değerli varlığı annelerin yılda sadece bir gün değil her gün sevgi ve saygı ile hatırlanması gerektiğini belirterek: 10 Mayıs Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, "Hayatımızın her anında, bizlerin yanı başında olan, hastalığımızda en büyük destekçimiz, başarımızın gönüllü anahtarı annelerimiz, dünyanın en nadide çiçeğidir. Bizlerin bugünlere gelmesinde hiçbir karşılık beklemeden sevgi, şefkat ve merhametle bizi adeta kuşatan annelerimizin, hayatımızda ne denli önemli bir varlık olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Dinimizde cennetin ayaklarının altında olduğuna inandığımız annelerimizi, hayatımızın sadece bir günü değil, hayatımızın tüm günü hatırlamak, yad etmek en doğru davranış olacaktır. Sevgiyi temelde ele alan annelerimiz, bizler için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır. Anne sevgisini kalplerinde yaşatabilenler için yılın bir günü değil, yılın her günü Anneler Günüdür. Her şeyi ile bütün güzelliklere layık olan annelerimize vereceğimiz belki de en büyük hediye, ona sevgiyle sarılmak, onun hayır duasını ve gönlünü alarak öpülesi ellerini doyasıya öpmektir. 
Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüntümüzle kederlenen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı birer evlat olmak boynumuzun borcudur. ,
İyiliğin, şefkatin fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Günü’nü kutluyorum. “dedi.  

Son Güncelleme: 09.05.2020 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.