Akçaabat Belediyesi Açık Havada Çocukları Tiyatro İle Buluşturdu

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sergilediği,” Kitap Su ile Tablet Can” adlı çocuk tiyatro oyunu çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

23 Temmuz 2020 Perşembe 12:08
Akçaabat Belediyesi Açık Havada Çocukları Tiyatro İle Buluşturdu

Ali Murat Yılmaz’ın yazdığı , Özden Aydın’ın yönettiği, Ayşegül Çavuşoğlu, Atakan Atlar, Duygu Aydın, Nevin Dizdar, Fikret Öğüd, Derya Kabayel, Ali İlker Pir, Eray Aktaş oynadığı oyun, tiyatro severler tarafından beğeniyle izlendi. Oyunda yer alan konu ise; Kitap Su İle Tablet Can’ın elektronik cihazların hayatımızdaki yeri ve kitap okumanın faydaları arasındaki eğlenceli sürecini ele alıyor. Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, çocukların eğlenirken öğrendiği, sağlıklı nesiller yetişmesi açısından büyük önem arz eden güzel bir oyun olduğunu ifade etti. Çocuklara daha iyi bir gelecek sunmak, sağlıklı ve topluma faydalı bireyler yetişmeleri adına bir dizi sosyal, kültürel ve sanatsal içerikli projeler geliştirdiklerinin altını çizen Başkan Yardımcı Özdemir, bu program çerçevesinde eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla sahnelenen tiyatroyu çocuklarla buluşturduklarını kaydetti. Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, oyunun sahnelenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Çocuklardan da tam not alan oyunun sonunda Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibine, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir plaket takdim etti. Büyük beğeni toplayan tiyatro gösterisi sonrasında ise çocuklar tiyatrocular ile fotoğraf çektirdiler. Akçaabat Belediyesi’nce düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günleri 23 Temmuz Perşembe Saat 20:15’te,  Trabzon Şehir Tiyatrosu’nun  ‘Büyü Dükkanı adlı tiyatro oyunu ile son bulacak...

Son Güncelleme: 23.07.2020 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.