Akçaabat Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor.

Akçaabat Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temiz bir Akçaabat için yoğun bir tempo ile hizmet vermeye devam ediyor.

14 Eylül 2020 Pazartesi 13:01
Akçaabat Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor.

Ekipler, günlük çöp toplamanın yanı sıra cadde ve sokakların temizliğine de devam ediyor. Günlük toplanan evsel atık ve geri dönüşebilen atıkların toplanması ile birlikte meydanların ve pazar alanlarının temizliği, mevsimsel olarak dökülen yaprakların yağmursuyu sistemine vereceği zararı engellemek için yaprakların toplanması gibi çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor. Akçaabat’ta diğer hizmet noktalarında olduğu gibi temizlikte de yoğun bir gayret ve temponun içinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; "İlçemizin güzel insanlarına en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerimiz; tüm mahallelerde evsel atıkların toplanmasından cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalar herhangi bir aksaklığa yer verilmeden gerçekleştiriliyor. Temizlik hizmetleri yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisidir. Temiz, sağlıklı bir şehir hedefiyle ekiplerimiz çalışıyor. İlçemizde en temel görevlerimizden olan temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 14.09.2020 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.